Pukinmäen ja Malmin katu- ja viheralueita kehitetään, asukkaiden toiveita on suunnitelmissa kuultu

Malmin ja Pukinmäen katu- ja viheralueita koskeva yleisten alueiden suunnitelma vuosille 2021–2030 on valmistumassa.

Suunnitelma on nähtävillä 18.4. asti kaupungin verkkosivuilla. Tämän jälkeen suunnitelma viedään hyväksyttäväksi kaupunkiympäristölautakuntaan. Suunnitelma on nähtävillä täällä.

Suunnitelma ohjaa viheralueiden, katujen, torien ja aukioiden kehittämistä, peruskorjausta sekä ylläpitoa alueella 2020-luvun ajan.

Tavoitteena on kohdentaa katu- ja viheralueiden hoitoa ja kunnostusta asukkaiden esittämien toiveiden mukaan sekä parantaa turvallisuutta ja viihtyisyyttä. Suunnittelualueeseen kuuluvat Malmin ja Pukinmäen lisäksi Sepänmäki, Nallenmäki ja Fallkulla. Alueen merkittävimpiä arvokohteita viherympäristön kannalta ovat Fallkullan kartanoympäristö ja Longinojan laakso. Alueilla sijaitsee tärkeiden kulttuuriympäristöjen lisäksi arvokkaita luontokohteita.

Suunnitelmassa ei ole mukana Malmin entisen lentokentän ja Tattariharjun sekä Pihlajamäen ja Pihlajiston alueet eikä Pukinmäen kaupunginosasta Savelan alue.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: HotLips

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut