Helsinkiin avataan "Suomen suurin burger-ravintola" – mallia otettu Senaatintorin jättiterassista

Helsingissä järjestetään ennen juhannusta suuri ruokafestivaali, kun Rautatientorille avataan 11. kesäkuuta Burger Lovers -terassi. Järjestäjät kutsuvat tapahtumaa "Suomen suurimmaksi burger-ravintolaksi".

Paikalle odotetaan noin kymmentä eri hampurilaisravintolaa eri puolilta Suomea. Perinteisten burgerien lisäksi tarjolla on myös savustettua ruokaa ja kasvisvaihtoehtoja.

"Täydellinen makuräjähdys!" –  Helsingin paras burger-ravintola sai lukijoilta äänivyöryn, katso tästä 10 parhaan lista

Terassi on jatkoa Narinkkatorilla vuonna 2019 järjestetylle Burger Lovers -festivaalille.

– Odotimme ensimmäiseen Burger Lovers -festivaaliin 10 000:ta vierasta ja saimme heitä 34 500, kertoo tapahtuman järjestävän Burger Lovers Finland Oy:n Antti Suikkari tiedotteessa.

Terassille on haettu lupa 2000 istumapaikalle. Malli järjestelyihin on otettu Senaatintorin viime vuoden jättiterassista, jossa asiakaspaikkoja oli enimillään reilut 800.

– Senaatintorin onnistunut terassikokeilu osoitti, että vastuullisuus, turvallisuus, maku ja viihtyvyys mahtuvat hyvin samaan yhtälöön. Näin mekin uskalsimme tehdä päätöksen festivaalimme muuttamisesta pidempiaikaiseksi terassiravintolaksi. Ravintolamallilla toimiminen mahdollistaa laadukkaiden burgereiden tuomisen Helsingin paraatipaikalle ja turvallisen ruokailukokemuksen kaikille asiakkaille, Suikkari kertoo.

Tänä kesänä Helsingin kaupunki avaa jättiterassin Kasarmitorille.

Oikaisu 19.4.: Kaupunki avaa kesäterassin Kasarmitorille. Jutussa luki aiemmin virheellisesti Kasarmintori.

Supersuosion saanut jättiterassi palaa keskustaan, mutta ei Senaatintorille – "On pitkään ollut vajaakäytöllä"

Burger Lovers -terassiravintola on avoinna Rautatientorilla 11.-21. kesäkuuta 2021 päivittäin kello 12–22.

Useita ruokarekkoja hylättiin hankeen suositulla parkkipaikalla Helsingissä – "Niihin on murtauduttu ja niitä on sakotettu"

Helsingin ydinkeskustaan pettynyt ruokarekka iski kultasuoneen lähiössä – asukkaiden rahankäyttö löi yrittäjän ällikällä: "Ihan älytön!"

"Kaikki pienet snägärit ovat kuolemassa" – Raipen grilli myy nyt porilaisia Kaivopuistossa ja yrittäjän mukaan ainakaan asiakaspulasta ei nakkikioskien katoaminen johdu

Yllätyskäänne! Pikaruokaketju KFC tulee sittenkin Suomeen – ensimmäinen ravintola pk-seudulle jo tänä vuonna

Burgerguru Mika testasi 13 kaupan pekonipakettia – yksi valmistaja oli täysin ylivoimainen

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut