Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsinkiin avataan "Suomen suurin burger-ravintola" – mallia otettu Senaatintorin jättiterassista

Helsingissä järjestetään ennen juhannusta suuri ruokafestivaali, kun Rautatientorille avataan 11. kesäkuuta Burger Lovers -terassi. Järjestäjät kutsuvat tapahtumaa "Suomen suurimmaksi burger-ravintolaksi".

Paikalle odotetaan noin kymmentä eri hampurilaisravintolaa eri puolilta Suomea. Perinteisten burgerien lisäksi tarjolla on myös savustettua ruokaa ja kasvisvaihtoehtoja.

Terassi on jatkoa Narinkkatorilla vuonna 2019 järjestetylle Burger Lovers -festivaalille.

– Odotimme ensimmäiseen Burger Lovers -festivaaliin 10 000:ta vierasta ja saimme heitä 34 500, kertoo tapahtuman järjestävän Burger Lovers Finland Oy:n Antti Suikkari tiedotteessa.

Terassille on haettu lupa 2000 istumapaikalle. Malli järjestelyihin on otettu Senaatintorin viime vuoden jättiterassista, jossa asiakaspaikkoja oli enimillään reilut 800.

– Senaatintorin onnistunut terassikokeilu osoitti, että vastuullisuus, turvallisuus, maku ja viihtyvyys mahtuvat hyvin samaan yhtälöön. Näin mekin uskalsimme tehdä päätöksen festivaalimme muuttamisesta pidempiaikaiseksi terassiravintolaksi. Ravintolamallilla toimiminen mahdollistaa laadukkaiden burgereiden tuomisen Helsingin paraatipaikalle ja turvallisen ruokailukokemuksen kaikille asiakkaille, Suikkari kertoo.

Tänä kesänä Helsingin kaupunki avaa jättiterassin Kasarmitorille.

Oikaisu 19.4.: Kaupunki avaa kesäterassin Kasarmitorille. Jutussa luki aiemmin virheellisesti Kasarmintori.

Burger Lovers -terassiravintola on avoinna Rautatientorilla 11.-21. kesäkuuta 2021 päivittäin kello 12–22.