Kaupungin henkilöstömäärä kasvoi viime vuonna liki 1700:lla – anonyymin rekrytoinnin käyttöä aiotaan laajentaa

Helsingin kaupungin henkilöstömäärä oli vuoden vaihteessa 39 152. Määrä kasvoi 1 693 henkilöllä edellisestä vuodesta, kertoo henkilöstöraportti 2020.

Kaupungin koronakriisiviestintä, sekä sisäinen että ulkoinen, sai paljon hyvää palautetta henkilöstöltä. Koronan mukanaan tuoma laaja etätyö helpotti monella työntekijällä työn ja muun elämän yhteensovittamista.

Lähihoitajille 30 e/kk, palomiehille 100 euroa – Näin Helsinki jakaa palkankorotuksia tänä vuonna, lääkäreille kertaluonteinen palkitseminen

Viime vuoden aikana toteutetusta anonyymin rekrytoinnin kokeilusta saatiin hyviä tuloksia ja sen käyttöä aiotaan laajentaa. Anonyymin rekrytoinnin tarkoituksena on madaltaa kynnystä päästä työhaastatteluun ilman, että siihen voisi vaikuttaa mikään työtehtävän kannalta epäoleellinen asia, kuten hakijan nimi, syntymäaika, sukupuoli ja äidinkieli. Anonyymin rekrytoinnin avulla kaupunki haluaa edistää hakijoiden tasa-arvoista ja yhdenvertaista kohtelua sekä henkilöstön monimuotoisuutta.

Vuoden 2020 henkilöstöraportti antaa kokonaiskuvan kaupungin henkilöstöstä ja niistä henkilöstöpoliittisista toimenpiteistä, joilla edistetään hyvää henkilöstökokemusta ja siten kaupunkistrategian toteutumista.

Työntekijät raivostuivat: Helsinki ei maksa tulospalkkioita – "Lähes koko vuosi 2020 meni työuupumusta vastaan taistellessa"

Kaupungille sateli kyselyitä 500 miljoonan euron "piilottamisesta" tiedottamisessa – Tässä vastaus

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut