Kaupan sisään 30-paikkainen ravintola anniskeluoikeuksin – "Haluan tehdä vieläkin paremman kaupan laajasalolaisille"

Kauppakeskus Saaren K-Supermarket laajentaa, lisätilaa tulee yli 400 neliötä. Valikoimia kasvatetaan, pakettipalvelut paranevat ja kaupan sisään tulee 30-paikkainen ruokaravintola anniskeluoikeuksineen.

Työt alkavat touko-kesäkuussa ja ne valmistuvat koulujen alkuun mennessä.

Kaupan pinta-alaksi tule laajennuksen jälkeen yli 2 400 neliötä. Ravintolakulmaus ”Glassroom” sijaitsee kauppakeskuskäytävän vierellä, joten ruoka on helppo hakea myös mukaan.

–Haluan tehdä vieläkin paremman ja laajasalolaisten tarpeisiin vastaavan kaupan. Ravintola tulee olemaan kaupan uusi helmi, ruoanlaitto tapahtuu kokkien toimesta asiakkaiden edessä. Aasialaispainotteiselle listalle tulee lounasvaihtoehtoja, esimerkiksi sushia ja erilaisia nuudeleita ja wokkeja. Kaikki annokset voi syödä ravintolassa paikan päällä tai ottaa mukaan. Iltaisin ja viikonloppuisin tarjoamme lisäksi ala carte -annoksia, kertoo tiedotteessa kauppias Teppo Ojala.

Koko kauppakeskus Saaressa oli viime vuonna 2,1 miljoonaa asiakaskäyntiä ja myynti 44,8 miljoonaa euroa. Myynti kasvoi 9 prosenttia edelliseen vuoteen verrattuna.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut