Apulanta ja Stig virtuaalikeikalla Vallisaaressa ja Senaatintorilla

Apulanta-yhtye ja Stig tähdittävät Helsingin vappua, joka tänäkin vuonna vietetään etänä. Jo viime vuonna nähtiin virtuaalinen vappukonsertti ja tänä vuonna Vapun päällä vappu -showssa Apulanta ja Stig nostattavat etävapun juhlatunnelmaa.

Zoan Oy:n toteuttama konsertti sijoittuu virtuaaliselle Senaatintorille ja Vallisaareen.

Vapun päällä vappu -show nähdään 30. huhtikuuta klo 19 Nelosella ja Ruudussa.

Helsingin kaupunki tuottaa myös omaa digitaalista vappuohjelmaa vappuaaton ja -päivän viihdykkeeksi. Tarkempi ohjelma päivittyy tapahtumat.hel.fi -sivulle.

– Epidemiatilanne luo jo toivoa normaalimmasta kesästä, mutta haluamme kannustaa kaupunkilaisia jaksamaan kokoontumisrajoituksia vapun yli. Toivomme, että vappua juhlitaan omassa lähipiirissä, jotta tartuntatilanne ei vapun takia pahene, toteaa tiedotteessa pormestari Jan Vapaavuori.

– Helsinki on ilolla mukana rakentamassa vappuun hauskaa ja toivottavasti voimauttavaakin sisältöä yhteistyössä Suomen ykkösartistien ja kumppaneiden kanssa. Viime vuonna helsinkiläiset seurasivat upeasti annettuja rajoituksia ja suosituksia, eikä kaupungilla näkynyt suuria seurueita vappuna. Uskon, että koronaväsymyksestä huolimatta jaksamme vielä yhden etävapun, jatkaa tiedotteessa brändiyksikön päällikkö Sanna Forsström Helsingin kaupungilta.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut