Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

"Karmean näköinen" kivi- ja jätekasa hämmästyttää Triplan edessä – tästä on kyse

Keski-Pasilan vanhojen veturitallien ja Triplan väliin on ilmestynyt kevään aikana useita metriä korkea kasa hiekkaa, kiveä sekä rakennus- ja sekajätettä. Päivä päivältä kasvava "vuori" on herättänyt ihmetystä paikallisissa asukkaissa.

– Onkohan se siinä vain säilössä joltain toiselta työmaalta? Alue on joka tapauksessa karmean näköinen. Milloinkahan sille tehdään jotain? Helsingin Uutisten lukija kysyy toimitukselle lähettämässä viestissä.

Kaupunki kertoo, että kasa on peräisin Ilmalan raitiotien urakasta.

– Se on pääosin Ilmalantorilta, josta olemme joutuneet poistamaan suunniteltua enemmän maa-aineksia kallion korkoaseman vuoksi, sanoo projekinjohtaja Juuso Luoto.

Yle: Kaupunki suolasi Pasilassa talven pyörätietä – Triplan metallijulkisivussa kummastellaan nyt ruskeita täpliä

Luoto sanoo, että maa-aineksen ajo Pasilan kasalle keskeytettiin alkuviikosta.

– Kasa alkoi todellakin olemaan hieman suurehko. Kasa ajetaan Ilmalantorille, kun siellä saadaan suuret tukimuurit rakennettua.

Tällä viikolla kasasta on tullut ilmeisesti myös hengailupaikka. Kasan päälle oli hylätty muun muassa sähköpotkulauta, jonka ympärillä oli einesruokien papereita.

Marko, 30, löysi tuottoisan 117-neliön asunnon ja osti perään toisenkin: "Tämä on aliarvostettu kaupunginosa" – erikoinen talo herättää ohikulkijoiden huomion

Karmaiseva ääni ravisteli ihmiset hereille viime yönä Pasilassa: "Mistä p**keleestä se on peräisin?" – näin kauan piina vielä jatkuu

Triplaan avattiin uusi trendimyymälä: eteen syntyi heti pitkä jono – "Jouduttiin pyytämään apuvoimia"

Näillä Helsingin asuinalueilla rikokset lisääntyivät viime vuonna eniten – Poliisin kotihälytyksissä korostuvat tietyntyyppiset keikat

Pasilan uusi silta aukesi – näin käy "sakkolenkille"

Hengenvaarallinen "sakkolenkki" katoaa Helsingin liikenteestä – "Olisi pitänyt tehdä jo vuosi sitten"