Billebeino avaa Helsinkiin 6 harvinaista padel-kenttää –  "Kerran elämässä mahdollisuus"

Jokereiden kotikaukalon paikalle tulee kesäksi kuusi padel-kenttää. Billebeino-padel
Aapo Siippainen

Aapo Siippainen

Helsingin padel-harrastajat saavat tällä viikolla lisää helpotusta kenttäpulaan, kun Hartwall-areenan permannolle aukeaa kuusi uutta kenttää.

Korkeuttaa hallissa on 32 metriä. Kentät rakentava Billebeino Padel pitää korkeutta hyvin harvinaisena.

– Projekti on aivan uniikki ajatellen padelia koko maailmassa. Tämä on uskomaton kerran elämässä mahdollisuus päästä pelaamaan padelia ”areenatasolla”. Pallon hakeminen kentän ulkopuolelta ja tällainen korkeus on erittäin harvinaista, Billebeino Padelin perustaja sanoo Ville Leino tiedotteessa.

Hartwall-areena halusi permannolle padel-kenttiä, koska koronatilanteen vuoksi jättihallissa ei ole kesällä lainkaan tapahtumia. Lopputalvesta Helsingin Uutiset kertoi Ville Palolasta, joka avasi padel-hallin Messukeskukseen.

Entisen NHL-kiekkoilija Ville Leinon ja Juhani Putkosen perustama Billebeino-brändi avasi ensimmäiset padel-hallinsa Vallilan Konepajalle viime syksynä.

Ville perusti Helsinkiin jättimäisen urheilukeskuksen, jonne on tunkua tiukoista rajoituksista ja 66 e/h hinnasta huolimatta – "Kokoa voi verrata kauppakeskukseen"

Helsinkiin avataan 2 uutta padel-hallia – tuovat helpotusta hittilajia piinaavaan ongelmaan

Ville Tuomi, 31, ohjaa hittilajia Vallilassa – Kurssit ovat niin suosittuja, että työviikko on tehty usein 3 päivässä

Vanhaan teollisuussaliin rakennettiin Helsingin ensimmäinen padel-halli – taustavoimana entinen NHL-kiekkoilija Ville Leino: "Tarkoitus on yhdistää taidetta ja urheilua"

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut