Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"En itse ikinä tilaisi kotiin, vetistyy aina" – ravintolapomolta suorat sanat hittiruoasta, jota omakin firma myy

Pizzaa, aasialaista, hampurilaista ja muuta katuruokaa. Siinä muun muassa Helsingissä toimivan Soupster-konsernin pilvikeittiöiden suosituimmat kotiin kuljetettavat ruoat.

Toimitusjohtaja Kim Heiniö hämmästelee burgereiden suosiota, koska annos kestää pizzaa heikommin kuljetusta.

– En itse ikinä tilaisi hampurilaista kotiin. Se vetistyy aina. Mutta suomalaiset vaan taitavat tykätä hampurilaisista niin paljon. Hampurilainen pitäisi tehdä niin, että se tulee paloissa, jonka asiakas rakentaa itse, Heiniö sanoo Helsingin Uutisten haastattelussa.

Heiniön mainitsemia itse rakennettavia burger-paketteja on myynyt muun muassa pk-seudulla toimiva Deluxe Burger & Pizza.

Soupsterin tunnetuimpiin brändeihin kuuluvat lounasravintola Dylanien lisäksi The Lucky Bastard -hampurilaiset ja Alice Italian -pizzat. Sillä on pilvikeittiö muun muassa Oulunkylässä.

Herttoniemessä ja Oulunkylässä toimiva Crusty Pizza käyttää pizzapohjassa trendikkään hapanjuuritaikinan sijaan hiivataikinaa.

– Rakastan hapanjuurileivontaa, mutta hiivataikina kestää kotiinkuljetusta paremmin, sanoo yrittäjä Jaakko Luomanen.

–  Mahdollisimman laadukkaat raaka-aineet parantavat ruoan säilyvyyttä. Asiakkaat ovat alkaneet ymmärtää, että noutoruoka ei ole kuitenkaan ikinä sama asia kuin ravintolassa tarjottu.

Juttua muokattu 28.4. klo 21.00: Lisätty tieto Soupsterin Oulunkylän pilvikeittiöstä.