Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Nämä ravintolat valittiin Kasarmitorin terassille – luvassa bageleita, tacoja, hapanjuuripizzaa, mereneläviä...

Kasarmitorin kesäterassin tulevat ravintolatoimijat on valittu. Kahden viikon mittainen avoin haku tuotti 121 hakemusta, joista mukaan on nyt valittu 12 ravintoloitsijaa Helsingin keskustan alueelta. Helsingin Uutiset kertoi tiistaina, että kiinnostusta oli jopa viime kesän Senaatintorin kokeilua enemmän.

Kokonaisuudesta on kaupungin mukaan rakentumassa jälleen tasokas kattaus makuelämyksiä: luvassa herkullisia bageleita, hapanjuuripizzaa, tacoja, mezejä, mereneläviä, pienpanimo-oluita, laadukkaita viinejä ja cocktaileja. Kasarmitorilla voi nauttia myös aamiaista.

Helsingin tulevan kesän jättiterassi kiinnosti ravintoloita jopa enemmän kuin Senaatintori – "Viime kesä näytti, että eivät ne ole rymypaikkoja"

– Kasarmitorin terassin ja sitä ympäröivien katujen ravintolat yhdessä muodostavat kokonaisuuden, jossa on mahdollisuus tehdä elämyksellisiä makumatkoja eri puolille maailmaa Meksikosta Aasiaan ja Pohjolasta Lähi-Itään. Kulinaristinen keidas nälkäisille ja reissunälkäisille siis, suitsuttaa terassialueen organisoinnista vastaavan Helsingin Leijona Oy:n kauppapaikkajohtaja Peggy Bauer tiedotteessa.

Helsingin Uutiset kertoi esimerkiksi mukaan valitusta Yeastie Boi -bagelpaikasta äskettäin.

Helsinkiläiset eivät kyllästy trendiruokaan, vaikka laatu huolestuttaa: "Vastaavat lähiöiden pizzapaikkoja" – myös 2,5 euron pullan ja kahvin tilalle tuli sushia

Alkoihin odotetaan jopa historiallisen suurta ryysistä vappuviikolla – yhtiö julkaisi väripallukkakuvion ennustetuista ruuhka-ajoista

"Kuka oikeasti tulee syömään illallista kello 16.00" –  Henri Alén avautuu lohduttomalla videolla, oli menossa kertomaan ettei töitä ole

Helsinkiin avataan "Suomen suurin burger-ravintola" – mallia otettu Senaatintorin jättiterassista