Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Taksikuskin epäillään raiskanneen naisia Helsingissä – uhreja voi poliisin mukaan olla enemmänkin

Helsingin poliisi tutkii seksuaalirikoksia, joista epäillään noin 40-vuotiasta taksinkuljettajaa.

Mies on kuljettanut taksiautoa, jossa on ollut katolla taksikyltti. Hän on ottanut asiakkaiksi yksin liikkuvia naisia muualta kuin taksitolpalta. Matkan aikana hän on tarjonnut asiakkaille alkoholia ja mahdollisesti muita päihteitä.

Taksinkuljettaja ei ole vienyt asiakkaita heidän ilmoittamaansa osoitteeseen, vaan kuljettanut heidät Helsingin ulkopuolella sijaitsevaan asuntoon. Poliisi epäilee, että kyseisessä asunnossa epäilty on kohdistanut seksuaalirikoksia kuljettamiinsa naisiin.

– Rikostutkinnassa esiin tulleiden seikkojen perusteella poliisilla on syytä epäillä, että epäilty on tehnyt samankaltaisia seksuaalirikoksia myös muille kuin tiedossa oleville henkilöille, sanoo tiedotteessa tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jutta Antikainen.

Jos olet mahdollisesti joutunut edellä kuvatun tyyppisen rikoksen uhriksi, pyydämme olemaan yhteydessä joko puhelimitse (virka-aikana) 0295 471 612 tai sähköpostitse seksuaalirikokset.helsinki@poliisi.fi.

Mieheltä napattiin dna-näyte katupahoinpitelyn vuoksi – johti epäilyyn törkeästä uimarantaraiskauksesta

Harvinainen Y-kromosomi todisteena raiskauksessa – mies tunkeutui nukkuvaan naiseen messuillan päätteeksi

Ex-missi opettaa naisia puolustautumaan raiskaajilta – "Suomi on turvattomampi kuin ennen"

IL: Suomen etsityimpiin rikollisiin kuulunut raiskaaja otettiin kiinni suomalaisten suosimalla loma-alueella

Kahta partiojohtajaa epäillään lapsiin kohdistuneista seksirikoksista Helsingissä – toisen epäillyn osalta tutkitaan myös raiskausta

Raiskaaja vaani yksin käveleviä naisia kadulla Helsingissä – puolustautui oikeudessa: "Luulin, että Euroopassa saa harrastaa seksiä vapaasti"

Epäilty sarjaraiskaaja vangittu – autokyytiin nousseita uhreja voi olla enemmänkin