Saarioisten roiskeläppä täyttää 40 vuotta – tässä on juhlavuoden kunniaksi kehitetty uutuusmaku

Mikropizzat ovat maistuneet suomalaisille jo 1980-luvulta lähtien ja einekselle on kehittynyt kansan suussa jopa oma lempinimi roiskeläppä.

Saarioinen paistaa pizzoja vuodessa noin 12 miljoonaa kappaletta, mikä tarkoittaa, että jokainen suomalainen syö niitä vuoden aikana keskimäärin kaksi. Kuluneiden 40 vuoden aikana pizzoja on syöty yhteensä jo yli 700 miljoonaa kappaletta.

Juhlavuoden kunniaksi Saarioinen on lanseerannut uutuuden: jauheliha sour cream & onion -pizzan.

Sen pakkausdesign on osa juhlavuoden ilmettä, jonka on suunnitellut helsinkiläistaiteilija Rasmus Tikkanen. Ilme on saanut inspiraationsa Saarioisten mikropizzojen historiasta ja 1980-luvun skeittigrafiikoista.

Lisäksi ruokayhtiö aikoo juhlistaa klassikkopizzojen taivalta julkaisemalla uudistetun version Bomfunk MC’s:n Freestyler-kappaleesta.

Nämä punalaputetut tuotteet ovat hittejä S-ryhmän kaupoissa – viekkaat tarjoushaukat piilottavat niitä 60% alennuksen kiilto silmissä

Keittokirjailija kokkaa itse, sillä tilatussa ruoassa hinta ja laatu eivät kohtaa – "Minulla ei ole edes mikroaaltouunia"

Joko kokeilit? Pizza-automaatin suosio ylitti kaikki odotukset – "Vaimoni bongasi Googlesta"

Suomen suosituimman einespizzan valmistajalta lihaisa uutuus – kypsennyksessä merkittävä ero "roiskeläppään"

Vain maksalaatikkoa myydään enemmän kuin tätä – "Kyseessä on kulttituote", kertoo MTV

Veijo Votkin tuli 50 vuotta sitten Helsinkiin etsimään töitä ja päätyi teurastamolle – pyörittää nykyään makkaratehdasta: "Pitäisikö myös saastuttavaa viljelyä verottaa?"

Helsinkiläiset eivät kyllästy trendiruokaan, vaikka laatu huolestuttaa: "Vastaavat lähiöiden pizzapaikkoja" – myös 2,5 euron pullan ja kahvin tilalle tuli sushia

"Lapin ravintoloissakin syödään poron sijasta kananugetteja" – Huippukokki: Suomi ei ole ruokamaa eikä täällä luoda ruokatrendejä

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut