18-vuotias puukotti alaikäistä nuorta selkään, epäillään myös toisesta tapon yrityksestä

Jätkäsaaressa tapahtui sunnuntaina kaksi tapon yritystä, joista epäillään 18-vuotiasta miestä. Asianomistajat ovat alaikäisiä.

Poliisipartio sai sunnuntaina noin kello 16.45 tiedon epäillystä puukotuksesta ja tekopaikalle Saukonpaadenrantaan saapui useita poliisipartioita. He öysivät alaikäisen uhrin paikan päältä ja antoivat tälle ensiapua.

Poliisin tämänhetkisen tiedon mukaan epäillyn tekijän ja uhrin välille oli tullut riitaa Crusellinsillan lähellä. Epäilty oli ottanut puukon esiin ja lähtenyt jahtaamaan asianomistajaa, joka oli kaatunut. Epäilty oli lyönyt häntä puukolla selkään, minkä jälkeen epäilty oli juossut karkuun tapahtumapaikalta.

– Myöhemmin poliisille selvisi, että sama epäilty olisi mahdollisesti yrittänyt puukottaa myös toista alaikäistä poikaa tapahtumapaikalla. Hän ei kuitenkaan loukkaantunut, kertoo tiedotteessa tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kirsi Kanth.

Epäilty tekijä tavoitettiin myöhemmin illalla ja hän on poliisin hallussa. Häntä ei olla vielä kuulusteltu. Tapausta tutkintaan tällä hetkellä kahtena tapon yrityksenä, ja poliisi selvittää edelleen tapahtumien tarkkaa kulkua.

Tapahtumista havaintoja tehneitä tai asiasta jotakin tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä poliisiin. Tiedot voi lähettää osoitteeseen vakivaltavihjeet.helsinki@poliisi.fi tai Whatsappissa 046 922 465.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut