Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisi pyytää havaintoja Kaivopuiston puukotuksesta epäillystä – tässä ovat tuntomerkit

Helsingin poliisi tutkii tapausta, jossa 19-vuotiasta miestä lyötiin teräaseella ylävartaloon Kaivopuistossa vappupäivän lauantain ja sunnuntain välisenä yönä noin kello 0.30.

Helsingin poliisin partio oli sunnuntain vastaisena yönä jalkautuneena Kaivopuistossa. Paikalla ollut henkilö tuli ilmoittamaan heille, että tähtitornin takana oli puukotettu nuorta miestä.

Pian selvisi, että hätäkeskus oli saanut useita soittoja tapahtumasta. Tilannetta tuli selvittämään lukuisia poliisipartioita.

– Tapahtumapaikalla makasi maassa nuori mies, jota oli lyöty teräaseella ylävartaloon. Hänet toimitettiin sairaalaan saamaan hoitoa. Paikan päällä oli kymmeniä päihtyneitä nuoria, kertoo tiedotteessa tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jukka Larkio.

Helsingin poliisilta uutta tietoa raiskauksista vangitusta taksikuskista – "Asianomistajia voi ilmoittautua vielä lisää"

Poliisi ei ole tavoittanut epäiltyä tekijää. Hänen tuntomerkkinsä ovat seuraavat: tummat tai mustat kiharat korvien yli ulottuvat hiukset, tumma pipo, mustat housut, musta toppatakki ja mustat lenkkarit. Epäillyllä oli Kaivopuistossa kasvoissa verta vuotavia haavoja ja mahdollisesti ruhjeita.

Havaintoja mahdollisesta tekijästä ja tietoja tapahtumista pyydetään osoitteeseen vakivaltavihjeet.helsinki@poliisi.fi. Poliisi kiittää jo etukäteen kaikista vihjeistä.

Toistaiseksi ei ole syytä epäillä, että Kaivopuiston ja Jätkäsaaren viikonloppuiset tapahtumat liittyisivät toisiinsa.

Jätkäsaaressa puukotettiin sunnuntaina alaikäistä nuorta selkään.

Rautatieaseman taposta epäilty on 16-vuotias – muut kuusi kiinniotettua vapautettu

Puukolla uhanneiden teinipoikien epäillään ryöstäneen pojan Malmilla, saaliiksi merkkilaukku

Teini-ikäiset tytöt huumasivat lastenkodin työntekijän kahvilla, johon oli sekoitettu lääkkeitä – tuomioksi sakkoja

Nuoria, vakavista rikoksista epäiltyjä tutkintavankeja nyt poikkeuksellinen määrä – Vankilanjohtaja: "Ensimmäinen kerta, kun alaikäisiä on näin paljon"