Matkustajien pelkäämä takaisku toteutui: Runkolinjat 500 ja 510 eivät palaa sittenkään normaalireitille – "Työmaalla hankaluuksia"

Runkolinjat 500 ja 510 jatkavat poikkeusreitillä Teollisuuskatua lännen suuntaan toistaiseksi, tiedotti HSL keskiviikkona.

Linjojen piti palata omalle reitilleen Aleksis Kiven kadulle lauantaina 8. toukokuuta.

HSL:n mukaan muutos johtuu Aleksis Kiven kadun työmaalla ilmenneistä "hankaluuksista". Paikalla on Nordean lisärakennuksen työmaa.

Runkolinjojen on tarkoitus toimia korvaavina yhteyksinä 17. toukokuuta alkaen, kun Kasin katutyöt katkaisevat ison osan Kallion ja Alppiharjun ratikkaliikenteestä. HSL ei ole kuitenkaan antanut uutta arviota, milloin liikenne palaa normaalille reitille.

Runkolinjojen paluu normaalireitille on siirtynyt kevään aikana useita kertoja. HSL:n on saanut vaikeasti hahmotettavasta poikkeusreitistä kriittistä palautetta.

Lupaukset paluusta normaalireitille on herättänyt matkustajissa paljon epäilyjä. Sosiaalisessa mediassa moni pelkäsi jo huhtikuussa, että 8. toukokuuta -päivämäärää joudutaan lykkäämään.

Harvinainen poikkeusreitti kiristää matkustajien hermoja linjoilla 500 ja 510, tilanne jatkuu vielä kuukausia - HSL: ”Se on yllättänyt meidät”

Jättimäisestä työmaasta tuli asukkaiden silmätikku Töölössä – Nadja, 30, herää aamuisin koviin räjähdyksiin: "Kuin katto tippuisi päälle" 

Ratikat katoavat kesällä lähes koko Kalliosta – kartta näyttää, miten katutyöt mylläävät reittejä uusiksi

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut