Triplassa useiden vaateliikkeiden loppuunmyyntejä – Top Sport -ketju häviää koko Suomesta

Muun muassa urheilu- ja vapaa-ajanvaatteista tunnetun Top Sport -ketjun toiminta loppuu Suomessa tänä vuonna. Luhta eli L-Fashion Group lanseeraa sen tilalle uuden myymäläketjun syksyllä.

– Uudet myymälät avataan pääosin nykyisten Top Sport -myymälöiden tiloihin. Top Sport -ketjun lopetuksella ja uuden ketjun avauksella ei ole henkilöstövaikutuksia myymälöissä, kertoo L-Fashion Groupin viestintäjohtaja Tarja Malinen Helsingin Uutisille.

Top Sport on aloittanut loppuunmyynnin tällä viikolla muun muassa Triplan kauppakeskuksessa Pasilassa.

– Triplassa Top Sport palvelee syyskuulle asti, Malinen sanoo.

Helsingissä Top Sport myymälä on myös Kannelmäen Kaaressa.

L-Fashion Group osti Top Sportin vuonna 2015.

Triplan kauppakeskuksessa on lisäksi ainakin Kookenkä- ja Athlete's Foot -kenkäkauppojen loppuunmynnit.

Kesko kertoi viime vuonna, että se lakkauttaa myös Kenkäexpertti-ketjun .

– Helsingissä sijaitsee 12 kenkäkaupan myymälää, joissa on alkanut tai on alkamassa loppuunmyynti. Helsingin myymälöiden tarkka sulkemisaikataulu tarkentuu myöhemmin, kertoo Keskon vapaa-ajan kaupan johtaja Sami Kiiski.

–Tavoitteenamme on lakkauttaa Kookenkä-ketjun liiketoiminta vuoden 2021 loppuun mennessä ja The Athlete’s Foot -ketjun liiketoiminta kesän 2021 loppuun mennessä.

Vaateketju Halonen sulkee 52 vuotta vanhan myymälän Helsingin keskustassa, lappu luukulle myös Redissä – "Ydinkeskustan kaupallisuus on hiipunut"

Triplaan avattiin uusi trendimyymälä: eteen syntyi heti pitkä jono – "Jouduttiin pyytämään apuvoimia"

Prisman "miinuskuitti" paljastaa hurjan ale-ilmiön, joka saa asiakkaat käyttäytymään oudosti kello 20.59 – "En välttämättä ostaisi"

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut