Päätoimittaja Kannala: Helsingin Uutiset on lukijan asialla vaikeaselkoisemmaksi muuttuvassa maailmassa

Helsingin Uutisten päätoimittaja Karri Kannala. Johanna Erjonsalo

Keskiviikkona ilmestynyt Helsingin Uutisten paperilehti alkoi tavallisesta poikkeavalla tavalla, tyhjillä sivuilla. Kampanjan tarkoituksena on herätellä ajattelemaan paikallisten uutisten tärkeyttä.

Helsingin Uutiset kehittyy modernien laatukaupunkilehtien eturintamassa. Luotettavan, paikallisen ja vastuullisen median merkitys on suurempi kuin usein tulemme ajatelleeksi, sanoo päätoimittaja Karri Kannala.

– Helsingin Uutiset on tinkimättömästi lukijan asialla nopeatempoisemmaksi, vaikeaselkoisemmaksi ja monimerkityksellisemmäksi muuttuvassa maailmassa.

Helsingin Uutiset ilmestyy jo nykyisellään runsaimmillaan verkossa ja sosiaalisessa mediassa ja lehden uutisia voi lukea myös HSL-bussien näytöiltä.

– Paikallisella uutiskattauksella autamme pysymään kärryillä kahvituntikeskustelujen puheenaiheissa ja ymmärtämään ajankohtaisia helsinkiläisiä ilmiöitä – ovat ne sitten yhtä kaupunginosaa tai koko kaupunkia koskevia.

Lue koko pääkirjoitus tästä.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut