Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Helsingin ytimeen aukeaa 25 oluthanan ravintola – naapuribaari pistää kuitenkin paremmaksi

Kaisaniemenkadun entisen Steam-kahvilan paikalle avataan torstaina 20. toukokuuta olutravintola Juova Hanahuone.

Suomalaisiin pienpanimoihin keskittyvässä olutravintolassa on 25 oluthanaa. Määrä on yksi Helsingin suurimmista. Aikaisemmin saman kokoluokan hana-arsenaalia on nähty muun muassa tien toisella puolella sijainneessa Sori Taproomissa ja Pikkulintu Ruttopuistossa. Naapurissa sijaitsee myös Oluthuone Kaisla, jossa on verkkosivujen mukaan jopa 39 hanaa.

Lisäksi Juovaan tulee yksi viskihana.

Hanoissa on ravintolan tiedotteen mukaan jatkuvasti ainakin herttoniemeläisen Etkon, espoolaisten Olarin ja Tired Unclen sekä Coolheadin, Maistilan, Tujun ja Mallasseppien tekemiä oluita.

Osa hanoista on varattu ulkomaalaisille, etenkin venäläisille pienpanimoille.

160-paikkaisessa ravintolassa on lisäksi 31-paikkainen terassi.

– Pääkaupunkiseudulta puuttui tämän tyyppinen olutravintola, jossa rennossa miljöössä voi nauttia usean eri kotimaisen pienpanimon tuotteita, laadukkaita ulkomaalaisia oluita, siidereitä, viinejä, viskiä ja pikkupurtavaa. Jokaiselle mukana olevalle panimolle on myös rakennettu oma pieni alueensa panimon tyyliin brändättynä. Mukaan valikoitui paljon sellaisia panimoita, joiden saatavuus on ollut heikkoa Helsingissä, kertoo hankkeen puuhamieheksi esittäytyvä Jyrki Peltonen tiedotteessa.

Erikoiseen paikkaan avattu olutterassi sai sadat ihmiset liikkeelle Helsingissä – jono jopa tunnin: "Suosio ei yllättänyt"

Helsinkiläinen pienpanimo myy "maanantaipulloja" yli 50 prosentin alennuksella – näistä pk-seudun panimoista saa ostettua olutta mukaan

Miksi Koff-oluen vahvuus vaihtelee? Panimo: "Ei kannata ihan 0,1 prosentin tarkkuudella tuijottaa"

Alkon lonkerohyllyyn iskettiin 10-prosenttinen hirmujuoma – hinta hipoo pilviä

Joko olet juonut? Legendaarinen suomalaisolut palaa Alkoon – hinta halpenee

Entiseen trooppiseen puutarhaan Helsingissä avautuu nyt baari ja terassi – pienpanimoa remontoidaan vielä