Helsingin Uutisia voi seurata nyt uudella tavalla – lataa kätevä sovellus tästä

Helsingin Uutisilla on nyt kaksi digitaalista sovellusta, joiden kautta voi helposti seurata paikallisia uutisia älypuhelimella tai tabletilla.

Päivän lehti -sovelluksen kautta pääsee lukemaan tuoreimman tai aiemmin ilmestyneen Helsingin Uutiset näköislehtenä. Näköislehdessä voi myös täyttää ristikot ja sudokut.

Uutissovellus puolestaan vie suoraan lehden verkkosivujen tuoreimpiin juttuihin, joita ilmestyy ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Molemmat sovellukset voi asentaa osoitteesta www.helsinginuutiset.fi/asenna.

Helsingin Uutisten päätoimittaja Karri Kannalan mukaan sovelluksilla on tarkoitus houkutella lisää helsinkiläisiä Helsingin Uutisten sisältöjen pariin sekä parantaa lukukokemusta.

– Helsingin Uutiset on verkossa ylivoimaisesti Suomen luetuin kaupunkilehti. Uskon vahvasti, että uutissovellus tuo meille paitsi täysin uusia lukijoita, parantaa se myös huomattavasti nykyisten lukijoidemme lukukokemusta.

Helsingin Uutiset on verkossa ylivoimaisesti Suomen luetuin kaupunkilehti.

– Päivän lehti -sovellus puolestaan pönkittää printtilehtemme asemaa. Helsingissä on alueita, joilla paperilehden kotitalousjakelu on haasteellista – sovellus tuo paperisen lehden lukijan ulottuville kätevästi näköislehden kautta, Kannala näkee.

Kun sovellukset on asennettu omalle laitteelle, tuoreet uutiset löytyvät sinisen kuvakkeen ja näköislehti valkoisen kuvakkeen alta. Päivän lehti -sovellus ohjaa asentamaan myös uuden uutissovelluksen.

Päivän lehti -sovelluksen lataamalla saa käyttöön myös uutisilmoitukset, joita toimitus alkaa lähettää päivittäin suurimmista ja kiinnostavimmista paikallisista jutuista.

Sovelluksesta löytyvät kaikki Helsingin Uutisten kuusi eri aluepainosta sekä lehtiarkisto.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut