Broilerin suosio näkyy uusina kanaravintoloina Helsingissä. Esimerkkejä tästä ovat keskustan Chicken Joint, muun muassa Redissä toimiva Boneless, ruokarekka KotKot Chicken ja Itäkeskuksen Chitir Chicken.
Tällä hetkellä moni odottaa myös legendaarista Kentucky Fried Chickeniä, joka lupasi avata Suomen ensimmäisne ravintolan vielä tänä vuonna.
KFC:n franchise-oikeuksia hallitsee Suomessa virolainen Apollo Group.
KFC Finlandin toimitusjohtaja Janne Einola on vähäsanainen eikä paljasta, missä avataan ensimmmäinen.
– Kaikille ketjuille on järkevää aloittaa pääkaupunkiseudulta ja kasvaa sitten nopeasti siitä.
Yhtiö haki työntekijöitä, muun muassa ravintolapäälliköitä, ja julkiset rekryt ovat tältä erää päättyneet.
– Hakemuksia tuli satoja, Einola sanoo.
Kysymykseen, mistä pääraaka-aine tulee, hän vastaa:
– Kartoitamme tällä hetkellä, miten koko toimitusketjumme tulee toimimaan, joten asia on tänään auki ja tutkimme useita vaihtoehtoja.
Helsinkiin avataan "Suomen suurin burger-ravintola" – mallia otettu Senaatintorin jättiterassista