Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

T24 | Eckerö Linen erikoisristeilyt Hankoon saavat jatkoa heinäkuussa

Laivayhtiö Eckerö Linen kesäkuussa Hankoon tekemät erikoisristeilyt saavat jatkoa jo heinäkuussa, kun m/s Finlandia seilaa aurinkoiseen kesäkaupunkiin kolmena lauantaina.

Eckerö Linen kesäristeilyt Hankoon toteutetaan sekä kesäkuussa kolmena lauantaina 12.6., 19.6. ja 26.6. että heinäkuussa myös kolmena lauantaina: 3.7., 10.7., 17.7.

M/s Finlandia lähtee kesälauantaisin Helsingistä klo 9.00 ja ajaa Tallinnan sataman kautta Hankoon, jonne saavutaan klo 15.30. Lähtö takaisin Helsinkiin on klo 19.30. Hangosta laiva kulkee ilta-auringon saattelemana läpi kauniin saariston ja saapuu Helsinkiin klo 23.00.

Tallinnasta ei oteta matkustajia laivaan, joten risteily on täysin karanteenivapaa. Laivalle on mahdollista ottaa oma auto edullisesti mukaan, jolloin siirtymiset laivaan ja laivalta kotiin ovat sujuvia ja turvallisia.

Tutustuminen Hankoon on tehty Eckerö Linen matkustajille helpoksi. Hangon satamasta on maksuton kuljetus kaupungin ytimeen, jossa on tarjolla monenlaista tekemistä, kuten kiertoajelu tai opastettu kävelykierros.

– Hanko on osoittautunut jo tässä vaiheessa hyväksi kohdevalinnaksi. Kaupunki on toivottanut meidät lämpimästi tervetulleeksi ja olemme saaneet nopealla aikataululla yhteistyön liikkeelle niin kaupungin kuin sataman kanssa, Eckerö Linen toimitusjohtaja Taru Keronen kertoo.