Viking Glory aloittaa liikennöinnin ensi vuoden alussa – tällainen uutuuslaiva on

Viking Glory aloittaa liikennöinnin vuoden 2022 alussa Turku–Maarianhamina–Tukholma-reitillä.

Varustamon mukaan alukselle tulee "Itämeren ensimmäinen oikea roof top terrace" kannelle 11.

− Viking Glory ilmentää visiotamme tulevaisuuden Itämeren-risteilijöistä. Siinä yhdistyvät ilmastoviisaat ratkaisut ja lyömätön saaristokokemus. Risteilyllä tulee voida istua kannella ja nauttia vaihtelevasta maisemasta saarineen ja luotoineen. Viking Terracella se on mahdollista koko kesäkauden ajan, säästä riippumatta, hehkuttaa tiedotteessa Viking Gloryn tuleva intendentti Stig Pernell.

Miksi Viking Linen uusin laiva menee taas Turkuun? – tässä syy

Viking Terrace on yhdistelmä ravintolaa ja kattobaaria. Se avataan auringonpalvojille lämpiminä päivinä, mutta lasituksen ja infrapunalämmityksen ansiosta se toimii suojaisana keitaana myös viileämmällä säällä. Se on avoinna aamusta iltamyöhään.

Glorylle kerrotaan tulevan myös Itämeren ensimmäisen kauppahallin. Merellisessä marketissa herkkuja on tarjolla kauppahallin tapaan ruokakojuissa ja -tiskeillä. Pizzan ja kotiruoan ohella valittavana on kansainvälisten keittiöiden makuja sekä laivan oman leipomon valmistamia leivonnaisia. Marketin antimia voi myös ostaa mukaan.

Sataman toimitusjohtaja uskoo matkustajaliikenne palautuvan kriisiä edeltäneelle tasolle aikaisintaan 2023 – "Puoli vuotta sitten näkymät olivat vielä paljon positiivisemmat"

Isot laivayhtiöt alkavat tehdä päiväristeilyjä Suomen satamakaupunkeihin – tämä kikka takaa tax free -myynnin

Suezin kanavan laivasuman vaikutukset voivat näkyä Suomen kauppojen hyllyllä vielä kuukausia, ruuhkia puretaan nyt Euroopan satamissa – Näissä tuoteryhmissä voi olla puutteita

Tallinnaan avautuu lähivuosina kolme uutta kansainvälisen ketjun hotellia

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut