T24 | Tässä ovat Viron uusimmat hotellit – Moni avaa ovensa vasta alkavaan kesäsesonkiin

Koronapandemiasta huolimatta Virossa avautuu tänä kesänä monta uutta hotellia. Lisäksi useampikin hotelli on saanut uuden ilmeen remontin myötä.

Haapsalu

Haapsalussa sijaitseva kylpylähotelli Laine on saanut uuden operaattorin ja avautuu kesäkuussa Hestia Hotel Haapsalu Spa -nimellä. Uudistetussa kylpylähotellissa on 94 huonetta, viisi erilaista saunaa ja ravintola.

Lisäksi Haapsalussa avautuu kesäkuussa ainutlaatuinen putiikkihotelli Villa Friedheim. Se sijaitsee vuonna 1885 rakennetussa vanhassa huvilassa, joka on entisöity täysin ja sisustettu antiikkihuonekaluilla. Hotellissa on upea näköalaravintola ja vain kuusi huonetta, jotka kaikki ovat sviittejä.

Pärnu

Pärnun maakunnassa sijaitsevassa Tõstamaan pienkauppalassa on rakennettu viihtyisä hotelli historialliseen meijerirakennukseen. Tõstamaa meierei on viihtyisä maalaishotelli, jossa on viisi vuodesohvilla varustettua kahden hengen huonetta. Hotelli avaa ovensa kesäkuussa.

Viljandi

Heinäkuussa Viljandin laulukentän naapurissa avaa ovensa Viljandin kartanohotelli ja day spa. Hotellissa on 18 huonetta ja ravintola sekä kellarikerroksessa viihtyisä sauna- ja allasosasto.

Tallinna

Tallinnan remontissa olevista keskustahotelleista ensimmäisenä ovensa avaa kesäkuussa uudistunut Tallink City Hotel. Täysin remontoidussa hotellissa on 324 huonetta ja 40 hengen kokous- ja tapahtumatila 10. kerroksessa. Lisäksi hotellivieraiden käytössä on kuntosali ja rentoutumisalue, jossa on kolme erilaista saunaa ja takka. Hotellissa on kaksi kerroksinen City Grill House -ravintola, jossa on avokeittiö ja Bon Vivant -viiniseinä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut