Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hammashoitoa keskitetään Meilahteen – saman katon alla palveluja kiireettömästä hoidosta kirurgiaan

Uusi Suu- ja hammaskeskus Meilahdessa tarjoaa hammashoitoa kiireettömästä hoidosta päivystykseen, erikoishoitoon ja kirurgiaan. Uudistetuissa tiloissa Haartmaninkatu 1:ssä koulutetaan myös tulevia hammaslääkäreitä. Suu- ja hammaskeskuksessa toimivat yhdessä Hus, Helsingin yliopisto ja Helsingin kaupunki.

Ensimmäisenä keskukseen muutti Husin suu- ja leukakirurgian poliklinikka huhtikuussa.

Meilahden hammashoitolan palvelut siirtyvät Haartmaninkadulle 8. kesäkuuta ja toiminta nykyisessä Meilahden hammashoitolassa päättyy.

Suu- ja hammaskeskuksessa aloittaa 14. kesäkuuta myös kaupungin hammashoidon uusi päivystyspiste, joka palvelee arkisin kello 8–15. Samalla kiireellinen hammashoito Kalasatamassa loppuu. Päivystys Myllypuron hammashoitolassa jatkuu normaalisti.

Pääkaupunkiseudun suun erikoishoidon siirtyy Pikku Huopalahdesta Suu- ja hammaskeskukseen 9. kesäkuuta. Yksikkö palvelee Helsingin, Espoon ja Kauniaisten sekä Kirkkonummen asukkaita. Erikoishoidon yksikön palveluihin kuuluu esimerkiksi kirurgiaa, iensairauksien hoitoa ja lasten hammashoitoa.

Suu- ja hammaskeskus sijaitsee Naistenklinikkaa vastapäätä. Talo on rakennettu vuosina 1948–51. Suu- ja hammaskeskuksen suunnittelu aloitettiin vuonna 2018.