Poliisi tutkii Vuosaaren epäiltyä kaappausyritystä – nuoreen naiseen käytiin käsiksi ja yritettiin raahata kohti autoa

Sosiaalisessa mediassa levisi sunnuntaina 30. toukokuuta tieto, jonka mukaan nainen olisi yritetty kaapata väkisin autoon Vuosaaren sataman lähistöllä. Asiasta on kirjattu rikosilmoitus, ja poliisi selvittää tapahtumia.

Poliisin tietojen mukaan nuoreen naiseen käytiin käsiksi ja häntä yritettiin raahata kohti autoa Ruusuniementiellä Vuosaaressa kello 17.30 aikaan sunnuntaina.

Esitutkinta on aloitettu pahoinpitelyn rikosnimikkeellä. Rikosnimike tarkentuu tai muuttuu mahdollisesti myöhemmin, kun tapahtuman yksityiskohdat selvitetään.

– Selvitämme parhaillaan tapahtumien kulkua. Asian tutkinta on aivan alkuvaiheessa, ja pyydämme tutkintarauhaa, sanoo tiedotteessa tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Anne Hietala.

Poliisi pyytää kaikki vihjeet ja havainnot sunnuntain tapahtumista osoitteeseen vakivaltavihjeet.helsinki@poliisi.fi.

Tapauksesta tiedotetaan tarvittaessa lisää siinä vaiheessa, kun jotakin uutta selviää.

Asiasta kertoi sunnuntaina Vuosaaren Facebook-ryhmässä äiti, joka kertoi 18-vuotiaan tyttärensä joutuneen kaappausyrityksen kohteeksi ollessaan lenkillä.

Tytär ei äidin kertoman mukaan kuullut takaa päin lähestynyttä miestä, koska hänellä oli kuulokkeet korvillaan.

Mies yritti retuuttaa nuorta naista kohti autoa, mutta tämä sai rimpuiltua itsensä irti miehen otteesta, juoksi metsään ja soitti hätäkeskukseen. Facebook-päivityksen mukaan kimppuun kävi yksi mies ja autossa oli mahdollisesti kaksi muuta miestä etupenkillä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut