Demarit kiilasi kolmanneksi, perussuomalaiset saamassa Helsingin valtuustoon 3 uutta paikkaa - tämä on vaalitulos kun äänistä laskettu 97,6 %

Kokoomus johtaa suurimpana Helsingissä, mutta on menettämässä uusimman tiedon mukaan 2 paikkaa valtuustosta, minkä jälkeen kokoomuksella on 23 valtuutettua. Vihreät on menettämässä kolme paikkaa, ollen kuitenkin kaupungin toiseksi suurin puolue 18 valtuutetulla.

SDP:llä tilanne on plus 1 paikka, eli 13 paikkaa on luvassa valtuustoon, kun äänistä on laskettu 97,6 %. Aiemmin vasemmistoliitto johti demareita jonkin aikaa ja sen raon SDP onnistui kuromaan kiinni.

Vasemmistoliitto on neljäntenä ja saisi yhden lisäpaikan, eli yhteensä 11 paikkaa.

Perussuomalaisilla on tämänhetken lukujen mukaan tiedossa kaikista puolueista merkittävin paikkalisäys, sillä ps-valtuutettuja olisi jatkossa 3 enemmän kuin nyt, eli yhteensä 9. Puolueen puheenjohtaja Jussi Halla-aho on nousemassa Helsingin ääniharavaksi, hänellä on koossa jo yli 16 400 ääntä.

RKP on saamassa 5 paikkaa, ei muutosta entiseen. Liike Nyt on saamassa 2 uutta paikkaa eli yhteensä 3 valtuutettua.

Keskusta on pitämässä Helsingissä 2 valtuutettuaan ja kristilliset on menettämässä yhden paikan, jolloin puolueella on yksi edustaja tulevassa valtuustossa.

Ketkä kaikki pääsivät läpi Helsingin valtuustoon? HU:n vaalitulospalveluun pääse tästä!

Juttua pävitetty klo 0.12. uusimmilla tiedoilla.

Minja Koskela, 33, yllätti vasemmistoliiton ääniharavana: tätä hän tarkoittaa "feministisen Helsingin rakentamisella" – jätti sanan pois osasta vaalikoneita

"Hyvä pormestari!" – Hiki lensi, kun Juhana Vartiainen viiletti erikoisella polkupyörällä kannattajiensa juhlittavaksi

Helsingin mäkiä voisi paikoin madaltaa, kirjoitti vihreiden ehdokas – näin kävi vaaleissa

Juhana Vartiaisesta tulossa Helsingin uusi pormestari - Näin hän hahmotteli pääkaupungin tulevaisuutta HU:n haastattelussa

Tavastia-bileet vaihtuivat puutaloidylliin Kumpulassa – näin vihreiden Emma Kari viettää poikkeuksellista vaalipäivää: "Söimme hitaan aamupalan ja lojuimme pihalla"

Katso, ketkä Helsingin valtuutetuista tehtailivat eniten aloitteita viime vuonna – Osa niistä nousi otsikoihin

Lue lisää aiheesta

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: HotLips

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut