Poliisi pysäytti satamassa rekan, jonka erikoinen lasti hämmästytti: "Raskaan liikenteen valvonnassa aamuherätys!"

Helsingin poliisi julkaisi tiistaina Twitterissään kuvan satamaan tulleesta, paperirullia kuljettaneesta rekasta. Helsingin poliisi

Sanna Jompero-Lahokoski

Poliisi teki tiistaiaamuna Katajanokan satamassa erikoisen löydön satamaan tulleesta rekasta.

Poliisin pysäyttämä rekka kuljetti mukanaan paperirullia, joissa ei sinänsä ole mitään ihmeellistä. Erikoiseksi ja suorastaan vaaralliseksi tilanteen teki kuitenkin se, miten liikenteen sekaan lupaa odottaneen rekan lasti oli sidottu. Rekan lastina oli 15 paperirullaa, joista vain viimeinen rulla oli sidottu. Poliisi julkaisi Twitterissä tiistaina myös twiitin asiasta.

– Raskaan liikenteen valvonnassa aamuherätys! Poliisi pysäytti satamassa rekan, jonka lastina 15 kpl a' 1 530 kg paperirullia, joista vain viimeinen rulla sidottu.

Painoa paperirullilla oli yhteensä 22 950 kiloa.

Poliisin Twitter-päivitys kirvoitti muutaman myös kommentoimaan asiaa.

– Hyvä että valvotaan. Konginkankaan tapauksesta ilmeisesti liian kauan. Lasti ei saisi liikkua, vaikka rekka käännettäisiin ylösalaisin. Hienoa toimintaa, lisää tällaista valvontaa! eräs kommentoi.

– Ei selitys, ei hyväksyttävää, ei mitään, MUTTA tätä se on, kun kuljetusliikkeet ajetaan ahtaalle ja sitä voittoa koitetaan ottaa säästetystä ajasta, kirjoittaa toinen.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut