Stoan aukiolla puukotettiin 18-vuotiasta – poliisi epäilee kahta nuorta miestä tapon yrityksestä

Nuori mies sai puukosta Itäkeskuksessa ja kuljetettiin sairaalaan.

Helsingin poliisi selvittää epäiltyä tapon yritystä, joka tapahtui Stoan aukiolla puoli kahdeksan aikaan illalla maanantaina 14. kesäkuuta.

Teosta epäillään kahta nuorta miestä, joista toinen saatiin kiinni välittömästi tapahtuneen jälkeen lähistöltä. Mies on 19-vuotias. Toista epäiltyä ei ole vielä tavoitettu, mutta hänen henkilöllisyytensä on poliisin tiedossa.

Uhri on 18-vuotias mies.

– Puukotusta edelsi ilmeisesti jonkinlainen tappelu. Kuulustelut ja tapahtumien selvittäminen on parhaillaan käynnissä, sanoo tiedotteessa tutkinnanjohtaja, rikostarkastaja Jari Koski.

Uhri vietiin tapahtumapaikalta sairaalaan. Hänellä todettiin alustavasti ylävartalon alueella syvä pistohaava, joka on aina potentiaalisesti hengenvaarallinen.

Hätäkeskukseen tulleen ilmoituksen mukaan yhtä henkilöä puukotettiin kylkeen tappelun yhteydessä Stoan aukiolla. Paikalle saapui lukuisia poliisipartioita.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut