Kuntavaalien tarkastuslaskenta pudotti konkarivaltuutetun – tilalle "kokoomuslainen feministi"

Kuntavaalien tarkastuslaskelma järjestelee Kokoomuksen rivejä uudelleen.

Tarkastuslaskennassa alkujaan varalle jäänyt Sini Korpinen on saanut tarkastuslaskennassa kymmenen lisä-ääntä ja nousee valtuustoon.

Keskiviikkona tarkastuslaskennan selvittyä Korpinen julkaisi Facebook-sivuillaan päivityksen ja kuvan, jos hän pitää hymyilevän suunsa edessä kättään.

– Ilmeeni, kun korvanappiin tuli tieto siitä, että tarkastuslaskenta toi mukanaan ei kolmea, ei neljää vaan KYMMENEN ääntä lisää. Näin ollen nousin kaupunginvaltuustoon. WE MADE IT!!!!! Kiitos JUST SULLE, joka olit matkassa mukana. Nyt se duuni sitten alkaa. Let’s get shit done! Korpinen kirjoittaa.

Koskelassa asuva Korpinen kuvailee itseään kokoomuslaiseksi feministiksi. Korpinen on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri.

Sen sijaan valtuustopaikan vaaleissa jo kertaalleen saanut lauttasaarelainen Sirpa Asko-Seljavaara putosi pois. Asiasta kertoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat.

Asko-Seljavaara on istunut valtuustossa vuodesta 2004, mutta menettää nyt varsinaisen paikkansa. Asko-Seljavaara on kaupunginvaltuutettu ja koulutukseltaan professori.

Kokoomus oli kevään kuntavaalien voittaja. Puolue otti vaaleissa ykköspaikan ja sai 25,7 prosenttia annetuista äänistä.

Kokoomus lähti kevään kuntavaaleihin 127 ehdokkaalla.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut