Seurasaaren juhannusvalkeat siirrettiin ensi vuoteen, mutta tekemistä riittää kaupunkiin jääville silti – katso vinkit!

Vaikka Seurasaaren perinteiset juhannusvalkeat on siirretty kesään 2022, on Helsingissä silti tekemistä juhannuksen viettäjille.

Kaupungilta muistutetaan, että kesän uutuudet Helsinki Biennaali sekä Kasarmitorin iso kesäterassi ovat auki myös juhannuksena. Helsingin Uutisten lukijan mukaan Kasarmitorin terassi on ollut arki-iltaisinkin niin täynnä, ettei istumapaikkaa ole hevin löytynyt – liekö nyt perinteisenä mökkiviikonloppuna helpompi tilanne?

Helsingin uusi jättiterassi veti avajaisviikonloppuna 7000 asiakasta – "Screenivapaa alue"

Kauppatorin Allas Sea Poolilla on keikkoja, juhannusaattona eli perjantaina esiintyy Reino Nordin ja lauantaina on vuorossa Erin.

Linnanmäki on auki, kuten yleensäkin juhannuksena, samoin toinen takuuvarma lapsiperheiden suosikki Korkeasaari pitää portit auki. Korkeasaaren kävijöiden kannattaa muistaa, että eläintarhaan pääsee vain ennakkovarauksella.

Myös Suomenlinna on oiva retkikohde myös juhannuksena.

Juhannusviikonlopun sunnuntaina Harakan saaressa puolestaan on opastettu kierros kello 14.

Royal Line tekee juhannusaattona ja -päivänä useita risteilyitä Kauppatorilta.

Saunomaan pääsee esimerkiksi Hernesaaren Löylyssä.

Jättisuoli imaisee taiteenystävän Vallisaaressa – Helsingin kesän suursatsaus ei peri pääsymaksua: "Mielettömän upea näyttely"

Helsingin seurakunnista kerrotaan, että kevään koronatilanne sotki juhannusjuhlien suunnittelun. Jotain sentään järjestetään.

Malmilla kirkon pihalla pidetään juhannusjuhla perjantaina kello 18–20.30. Luvassa muun muassa runonlausuntaa, kesäisiä yhteislauluja ja juhlakahvit. Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen p. 09 2340 4420. Sateen sattuessa juhla perutaan.

Seurakuntien Mustasaaressa juhannusta vietetään perjantaina kello 12–20. Töölöstä lähtevään lauttaan otetaan kerrallaan korkeintaan 50 henkilöä. Niinpä saareen mahtuu juhannusta viettämään yhteensä 350 henkilöä. Lauttapaikka tulee varata ennakkoon viimeistään keskiviikkoiltana Helsingin seurakuntien verkkosivuilta.

Live-keikat alkoivat Helsingissä: Allas Sea Pooliin otetaan nyt jopa 500 katsojaa – tämä on Weekendin tilanne

MyHelsinki-sivustolta verkosta löytyy lisäksi runsaasti vinkkejä, joilla voi nauttia merellisestä Helsingistä juhannuksena.

Kaupungin nettisivuille www.hel.fi on myös tulossa koonti juhannuksen vietosta.

Henkka, 41, perusti sinkkuveneilijöille tarkoitetun ryhmän ja siitä tuli välitön hitti – "Ihmisiä on mukana sup-lautailijoista superjahdin omistaviin"

Jos sovit seksitreffit uuden nettituttavuuden kanssa, muista nämä vinkit – Tiia Forsström: "Ei lähtökohtaisesti sen suurempi riski kuin vaikka taksiin nouseminen"

Kävelijät eivät pääse siltaa pitkin Helsingin keskeiseen saareen jatkossakaan – taustalla tämä syy

Helsingin trendialueelle avataan terasseja hurjalla vauhdilla, osa ravintoloista jopa katoilla – ruokarekkojen määrä kasvaa jatkuvasti

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: HotLips

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut