Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Seurasaaren juhannusvalkeat siirrettiin ensi vuoteen, mutta tekemistä riittää kaupunkiin jääville silti – katso vinkit!

Vaikka Seurasaaren perinteiset juhannusvalkeat on siirretty kesään 2022, on Helsingissä silti tekemistä juhannuksen viettäjille.

Kaupungilta muistutetaan, että kesän uutuudet Helsinki Biennaali sekä Kasarmitorin iso kesäterassi ovat auki myös juhannuksena. Helsingin Uutisten lukijan mukaan Kasarmitorin terassi on ollut arki-iltaisinkin niin täynnä, ettei istumapaikkaa ole hevin löytynyt – liekö nyt perinteisenä mökkiviikonloppuna helpompi tilanne?

Kauppatorin Allas Sea Poolilla on keikkoja, juhannusaattona eli perjantaina esiintyy Reino Nordin ja lauantaina on vuorossa Erin.

Linnanmäki on auki, kuten yleensäkin juhannuksena, samoin toinen takuuvarma lapsiperheiden suosikki Korkeasaari pitää portit auki. Korkeasaaren kävijöiden kannattaa muistaa, että eläintarhaan pääsee vain ennakkovarauksella.

Myös Suomenlinna on oiva retkikohde myös juhannuksena.

Juhannusviikonlopun sunnuntaina Harakan saaressa puolestaan on opastettu kierros kello 14.

Royal Line tekee juhannusaattona ja -päivänä useita risteilyitä Kauppatorilta.

Saunomaan pääsee esimerkiksi Hernesaaren Löylyssä.

Helsingin seurakunnista kerrotaan, että kevään koronatilanne sotki juhannusjuhlien suunnittelun. Jotain sentään järjestetään.

Malmilla kirkon pihalla pidetään juhannusjuhla perjantaina kello 18–20.30. Luvassa muun muassa runonlausuntaa, kesäisiä yhteislauluja ja juhlakahvit. Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen p. 09 2340 4420. Sateen sattuessa juhla perutaan.

Seurakuntien Mustasaaressa juhannusta vietetään perjantaina kello 12–20. Töölöstä lähtevään lauttaan otetaan kerrallaan korkeintaan 50 henkilöä. Niinpä saareen mahtuu juhannusta viettämään yhteensä 350 henkilöä. Lauttapaikka tulee varata ennakkoon viimeistään keskiviikkoiltana Helsingin seurakuntien verkkosivuilta.

MyHelsinki-sivustolta verkosta löytyy lisäksi runsaasti vinkkejä, joilla voi nauttia merellisestä Helsingistä juhannuksena.

Kaupungin nettisivuille www.hel.fi on myös tulossa koonti juhannuksen vietosta.