Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Katso tästä: Peter Nymanin juontamassa Vetovoimainen Länsi-Uusimaa -paneelissa ruodittiin sitä, mikä houkuttelee uusia asukkaita

Katso tästä livetallenne paneelikeskustelusta

Kehyskunnissa on vetovoimaa. Tämä kävi ilmi Peter Nymanin juontamassa livestream-paneelissa, jossa olivat keskustelemassa Lohjan kaupunginjohtaja Mika Sivula, Lohjan valtuuston puheenjohtajana kuluneen kauden toiminut Joona Räsänen (sd), OP Koti Uusimaan toimitusjohtaja Tuomas Tyrsky, Suomen Asuntomessujen kehitysjohtaja Anne Pallaste ja Etelä-Suomen Median paikallisjohtaja Karri Kannala.

Tallenteen keskustelusta voi katsoa osoitteessa etelasuomenmedia.fi/vetovoimainen_lansiuusimaa.

Paneelissa keskusteltiin muun muassa siitä, mikä houkuttelee muuttajia ja kesävieraita alueelle, Miksi Tunnin juna -hanke on niin tärkeä alueelle, mikä on läntisen Uudenmaan asuntomarkkinatilanne ja kuinka vetovoimainen alue on mökkikuntana. Lisäksi saatiin vinkkejä niin tämän vuoden Asuntomessuista kuin asumisen trendeistäkin.

Paneelin järjesti Etelä-Suomen Media yhteistyössä Asuntomessujen, OP Kodin ja Lohjan kaupungin kanssa. Tämä lehti on osa Etelä-Suomen Mediaa.