Pia Pakarinen Helsingin seudun kauppakamarin toimitusjohtajaksi

Kokoomuspoliitikko ja Helsingin apulaispormestarina toiminut Pia Pakarinen siirtyy Helsingin seudun kauppakamarin toimitusjohtajaksi. Helsingin seudun kauppakamari

Helsingin seudun kauppakamarin uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Pia Pakarinen. Hän seuraa tehtävässä toimitusjohtaja Heikki J. Perälää, joka jää eläkkeelle keväällä 2022. Pakarinen aloittaa 1.1. 2022.

Pakarinen oli päättyneellä valtuustokaudella Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen apulaispormestari. Kokoomuksella on uudella kaudella pormestarin lisäksi sosiaali- ja terveystoimen apulaispormestarin paikka, mutta valtuustopaikkansa uusinut Pakarinen ilmoitti jo pian puolueiden luottamuspaikkaneuvottelujen jälkeen, ettei ole enää käytettävissä apulaispormestarin tehtävään.

Helsingin seudun kauppakamariin kuuluu 21 kunnan alueelta yli 7 000 palveluja, kauppaa ja teollisuutta edustavaa yritystä. Jäsenmäärältään kauppakamari on Pohjoismaiden suurin.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut