Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kaupunki kehottaa: Hangon Regattaan osallistuneet helsinkiläiset koronavirustestiin

Myös Helsinki kehottaa Hangon Regattaan viikko sitten osallistuneita helsinkiläisiä hakeutumaan koronavirustestiin. Helsingin kaupunki julkaisi asiasta tiedotteen perjantaina aamupäivällä. Torstaina Espoo kehotti kaupunkilaisiaan vastaavanlaisella tiedotteella.

Hangon Regattaan 8.-11. heinäkuuta osallistuneilla henkilöillä on todettu kymmeniä koronavirustartuntoja.

Lue: Useilla Hangon Regatta-viikonloppuun osallistuneilla koronavirustartuntoja 

Helsinkiläisiä kehotetaan käymään koronavirustestissä mahdollisimman pian, kaupungin tiedotteen mukaan kuitenkin viimeistään 25. heinäkuuta mennessä.

Testiin on syytä hakeutua, vaikka oireita ei olisi. Myös testin jälkeen on syytä tarkkailla mahdollisia oireita ja hakeutua testiin uudestaan, jos oireita ilmenee.

Mikäli epäilee altistunut, turvallisinta on välttää kontakteja erityisesti riskiryhmiin mahdollisesta altistumishetkestä 14 vuorokauden ajan.

Helsinkiläiset voivat varata ajan koronavirustestiin koronaneuvonnasta, numerosta 09 310 46300. Numeroon vastataan arkisin kello 8–18. Oireelliset voivat varata testiajan myös Omaolo.fi-palvelusta.

Koronavirukselle on Hangon kaupungin tiedotteen mukaan voinut altistua seuraavissa ravintoloissa ja paikoissa:

HSF

HSF Marine

Itämerenportti

Coco Beach Club

Beach Bar Plagen

Hotelli Regatta

Regatta Brasserie

Classic Pizza

Skiffer

Casino

Tennis Cafe

Roxx

Hangon vierassatama

Makaronitehdas