Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Ratikka 4 maanantaina poikkeusreitille – Töölön tullin ja Munkkiniemen välille korvaava bussi, katso uusi reitti

Raitiolinjalle 4 siirtyy maanantaista alkaen kolmeksi viikoksi poikkeusreitille. Liikennekatkoksen syy on Paciuksenkadun sillan peruskorjaus.

Linja 4 ei liikennöi 26.7.–15.8. Töölön tullin ja Munkkiniemen välillä. Raitiovaunut ajavat Töölön tullilta Pikku Huopalahteen linjan 10 päätepysäkille.

Puuttuvaa osuutta korvaa bussi 4X, joka ajaa Oopperan ja Munkkiniemen väliä. Bussi ajaa Munkkiniemen suuntaan reittiä Mäntymäen kenttä–Mannerheimintie–Tukholmankatu–Paciuksenkatu–Munkkiniemen puistotie–Laajalahdentie –Saunalahdentie.

Bussi lähtee Oopperan päässä Mäntymäen kentän pysäkiltä. Pysäkki sijaitsee kentän eteläpäässä, lähellä ratikkapysäkkejä.

Korvaavan bussin 4X reitti, pysäkit ja aikataulut löytyvät Reittioppaasta. Oopperan ja Munkkiniemen väliset pysäkit löytyvät täältä ja Munkkiniemen sekä Oopperan välin pysäkit tästä linkistä.

Oopperan suuntaan ajetaan Tukholmankadulta Haartmaninkadun, Topeliuksenkadun ja Eino Leinon kadun kautta Mäntymäelle. Korvaavana yhteytenä voi käyttää runkolinjaa 500 Töölön tullilta Munkkiniemen puistotielle

Paciuksenkadun siltaremontissa vanha ja huonokuntoinen silta Munkkiniemessä peruskorjataan. Sillan peruskorjauksessa uusitaan vuonna 1949 valmistuneen sillan pintarakenteet, reunapalkit, kaiteet ja kunnostetaan kannen ylä- ja alapinnan betonirakenteet. Myös raitiotiekiskot kunnostetaan ja uusitaan sekä sillan pohjoispuolella sijaitseva kävely- ja pyöräilysilta, jonka maatuki on katkennut.