Ratikka 4 maanantaina poikkeusreitille – Töölön tullin ja Munkkiniemen välille korvaava bussi, katso uusi reitti

Raitiolinjalle 4 siirtyy maanantaista alkaen kolmeksi viikoksi poikkeusreitille. Liikennekatkoksen syy on Paciuksenkadun sillan peruskorjaus.

Linja 4 ei liikennöi 26.7.–15.8. Töölön tullin ja Munkkiniemen välillä. Raitiovaunut ajavat Töölön tullilta Pikku Huopalahteen linjan 10 päätepysäkille.

Puuttuvaa osuutta korvaa bussi 4X, joka ajaa Oopperan ja Munkkiniemen väliä. Bussi ajaa Munkkiniemen suuntaan reittiä Mäntymäen kenttä–Mannerheimintie–Tukholmankatu–Paciuksenkatu–Munkkiniemen puistotie–Laajalahdentie –Saunalahdentie.

Bussi lähtee Oopperan päässä Mäntymäen kentän pysäkiltä. Pysäkki sijaitsee kentän eteläpäässä, lähellä ratikkapysäkkejä.

Korvaavan bussin 4X reitti, pysäkit ja aikataulut löytyvät Reittioppaasta. Oopperan ja Munkkiniemen väliset pysäkit löytyvät täältä ja Munkkiniemen sekä Oopperan välin pysäkit tästä linkistä.

Oopperan suuntaan ajetaan Tukholmankadulta Haartmaninkadun, Topeliuksenkadun ja Eino Leinon kadun kautta Mäntymäelle. Korvaavana yhteytenä voi käyttää runkolinjaa 500 Töölön tullilta Munkkiniemen puistotielle

Paciuksenkadun siltaremontissa vanha ja huonokuntoinen silta Munkkiniemessä peruskorjataan. Sillan peruskorjauksessa uusitaan vuonna 1949 valmistuneen sillan pintarakenteet, reunapalkit, kaiteet ja kunnostetaan kannen ylä- ja alapinnan betonirakenteet. Myös raitiotiekiskot kunnostetaan ja uusitaan sekä sillan pohjoispuolella sijaitseva kävely- ja pyöräilysilta, jonka maatuki on katkennut.

Siltatyömaan ajaksi (26.7.–15.8) linjalta 4 pois jäävät pysäkit

Töölön tulli Tukholmankadulla

Meilahden sairaala

Meilahdentie

Paciuksenkaari

Munkkiniemen puistotie

Laajalahden aukio

Tiilimäki

sekä päätepysäkki Saunalahdentie

Pysäkit Mannerheimintien puolella ovat käytössä

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut