Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Maksutonta ruoka-apua jaetaan Helsingissä eniten torstaisin – katso tästä kaikki paikat

Helsingissä jaetaan viikon jokaisena päivänä maksutonta ruoka-apua. Eniten vaihtoehtoja on tällä hetkellä torstaisin. Maksuntonta ruokaa voi hakea mukaan tuolloin neljästä eri paikasta. Jos mukaan otetaan myös maksullinen ruoka-apu, paikkojen määrä nousee torstaisin yli kymmeneen.

Hermannin Diakoniatalon Varustamon (Hämeentien 75) hyötyruokajako toimii seuraavan kerran torstaina 22. heinäkuuta ja tiistaina 29. heinäkuuta kello 14–15.

Keskustassa ruokakassien jakelu on Andreaskyrkanilla (Korkeavuorenkatu 22) on torstaisin ja tiistaisin kello 14–17. Ruokakasseissa on kuiva- ja tuoretuotteita sekä EU-ruoka-avustusta.

Malmin Saalem seurakunnalla (Malmin asematie 3) jaetaan hävikkiruokaa ja EU-ruokaa maanantaisin ja torstaisin kello 17.

Stadin asukastalo Oulunkylän Seurahuoneen ( Larin Kyöstin tie 7) yhteisöjääkaappi on auki maanantaista perjantaihin kello 9–16.

Ruoka-apu-sivun mukaan yhteisöjääkaapista voi valita omaan käyttöönsä muun muassa leipää, pakasteita, maitotuotteita, lihaa, hedelmiä ja vihanneksia. Yhteisöjääkaappiin voi myös tuoda alkuperäisessä pakkauksessaan olevia kuivatavaroita.

Tämän viikon perjantaina ruoka-apua jaetaan Myllypuron Liikuntamyllyllä (Jauhokuja 3) kello 10–12.

Munkkivuoren kirkolla (Raumantie 3) ruokakassijakelu on heinäkuussa perjantaisin noin kello: 13. Jaossa on noin 100–120 kassia.

Lauantaisin IYC Suomen hävikkiruuanjakelu auto on Allergiatalolla (Paciuksenkatu 19) kello 11–14. Ruoka-apua tarvitseva voi soittaa maanantaisin tai tiistaisin klo 11-16 välillä numeroon 0440123399.

Sunnuntaisin hävikkiruokaa voi hakea Familyn ruoka-avusta (Mäkelänkatu 58-60) kello 10.45–11.

Helsinginkadun perinteinen Hurstin ruoka-apu on tauolla ja palaa keskiviikkona 4. elokuuta.

Tiedot on kerätty osoitteesta www.ruoka-apu.fi, josta löytyy kattava lista Helsingin ruoka-avusta.