Kuva: Olympiastadionin maanalaiset tilat auki yleisölle – myös käynti 72 metrisessä tornissa onnistuu

Olympiastadionin uudet maanalaiset liikuntatilat ovat auki yleisölle. Kaikille avoimet sulkapallovuorot ovat varattavissa Olympiastadionin liikuntasali 1:sessä.

Liikuntasali 1:sessä on kolme sulkapallokenttää, jotka on rajattu väliverhoilla. Jokaiselle kentälle on oma sisäänkäynti. Pukuhuonetiloja ei suositella käytettäviksi.

Olympiastadionin sulkapallovuoroja voi varata ainoastaan verkossa heinä-elokuun aikana, arkisin kello 9.00-18.30 ja lauantaisin kello 11.00-15.30. Yhden sulkapallokentän vuokra on 20 euroa /tunti. Varauksen yhteydessä voi myös vuokrata mailoja ja palloja.

Helsingin näkymiä pääsee katselemaan Olympiastadionin 72 metrisestä tornista. Torni on avoinna arkisin kello 9-19 ja lauantaisin kello 11-16. Tornikäyntiin lippuja voi ostaa Stadionin vierailukeskuksesta tai ennakkoon lippu.fi:stä. Lippu maksaa 6,50 eurosta alkaen.

Stadionilla noudatetaan vierailuissa voimassa olevia rajoituksia ja suosituksia. Yhdessä sisätilassa voi olla enintään 10 henkilöä kerrallaan ja ulkotiloissa enintään 50 henkilöä.

Urheilumuseon kautta pääsee kierrokselle myös Olympiastadionille – "Tarinoita, jotka ovat piirtyneet syvälle suomalaisten muistiin"

Olympiastadionin tornin maali rapisee jo rumasti: 337 miljoonaa maksaneen remontin räjäytykset jättivät näkyvät jäljet – tämän takia asialle ei tehdä mitään

Olympiastadionin remontin hinta paisui vajaasta 200 miljoonasta yli 330 miljoonaan – tarkastusvirasto: "Ohjausryhmä ei kyennyt asianmukaisesti suoriutumaan tehtävästään"

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut