Helsinkiläinen live-klubi lopetti – paikalla myydään nyt pizzaa ja burgeria: "Keikkojen järjestäminen on suunnitelmissa"

Mäkelänkadun liikekeskuksessa eli Amerin vanhassa pääkonttorissa toimineen Cactus-ravintolan tilalle avattiin keväällä uusi Groovy-bistro.

Ensimmäisten kuukausien aikana Groovy on keskittynyt trendiruokiin, kuten napolilaiseen pizzaan ja smash-hampurilaisiin. Ala cartea laajennetaan loppukesästä. Tarjolla on nyt myös lounasta.

Groovyn yhteyteen aukeaa elokuun aikana sporttibaari. Yrittäjät viimeistelevät uutta baaritilaa entisen pyöräliikkeen paikalle. Sporttibaarin varustukseen kuuluu tv-ruutujen lisäksi myös biljardipöytä.

Kiivaasti odotettu terassi aukesi meren rannalle Helsingissä: ”Tämä on luksuspaikka!” – loppuuko ravintolan ilo kuitenkin lyhyeen?

Osakkaisiin kuuluva Tiku Huotari uskoo, että Käpylän alueella on kysyntää uudelle ravintolalle.

– Tämä on hyvä sijainti ravintolalle, koska moni ajaa tästä ohi töistä kotiin.

Käpylässä ja sen lähistöllä on useita ravintoloita ja pizzerioita, kuten HU:n Helsingin Paras pizzeria -äänestyksen marraskuussa voittanut oulunkyläinen Capperi.

– Olemme ennenkin olleet paikoissa, missä on kovaa kilpailua. Tehdään mahdollisimman hyvin ne asiat, mitkä osataan, Huotari kertoo.

Helsingin trendialueelle avataan terasseja hurjalla vauhdilla, osa ravintoloista jopa katoilla – ruokarekkojen määrä kasvaa jatkuvasti

Texmex-ruokaa tarjoillut Cactus-tunnettiin myös keikkapaikkana, jossa järjestettiin säännöllisesti etenkin hiphop-, metalli ja rock-klubeja. Ravintolan ja samalla klubien toiminta loppui viime vuoden maaliskuussa.

– Käpylässä on paljon kulttuuritoimintaa. Meihin ollaan oltu jo yhteydessä. Keikkojen järjestäminen on ollut suunnitelmissa, tilaa täällä on sen verran paljon Musiikkityylit tulevat kuitenkin olemaan erilaisia kuin Cactuksessa.

Groovyn pop-up-pizzeria toimii Vallilan Konepajan terassialueella.

Lue juttu vuodelta 2020: Helsingistä katosi viikonloppuna jälleen yksi keikkapaikka­ –  yrittäjä paljasti yllätyskäänteen: "Jatko on mahdollinen"

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut