Olutta ja pizzaa niin paljon kuin napa vetää – Konepajan jättiterassi täräyttää vaihtoehdon "skumppabrunsseille"

Vallilan Konepajan Train Factory -terassia on laajennettu tänä kesänä useita kertoja. Ravintolaan kuuluu myös sisätiloja. Aapo Siippainen

Aapo Siippainen

"Bottomless brunchit" eli pohjattomat brunssit ovat olleet tuttu ilmiö Helsingissä jo usean vuoden ajan. Ideana on se, että kiinteään hintaan kuuluu ruoan lisäksi rajaton määrä kuohuviiniä. Hinta keikkuu yleensä kolmenkympin molemmin puolin.

Vallilan Konepajan The Train Factory Terrace (Aleksis Kiven katu 17a) kokeilee sunnuntaina 1. elokuuta, toimisiko sama idea myös oluella.

– Päätettiin pistää lauantain skumppabrunssi hetkeksi paussille ja nyt on tarjolla jotain aivan uutta, ravintola kertoo sosiaalisen median päivityksissä.

Ruokapuolesta vastaa käpyläläinen Groovy-ravintola, joka on avannut Konepajalla napolilaista pizzaa valmistavan pop-upin.

– Pizzaa on tapahtumassa niin paljon kun jaksaa ja kerkeää syömään, kertoo tapahtuman tuottaja Erika Kaipainen.

– Sunnuntaisin olemme varautuneet tekemään yleensä noin sata pizzaa, Groovystä kerrotaan.

Groovyn napolilaiset pizzat näyttävät tältä Käpylän ravintolassa. Arkistokuva. Aapo Siippainen

Noin 35 euron hintainen brunssi on tarjolla kello 14–15.30.

Hanaoluen vaihtoehtona on myös kuohuviini tai edullisempi limu.

Terassin yhteydessä oleva The Train Factory Food and Libations on järjestänyt Konepajalla kesäsunnuntaisin myös Preloved Sundays -kirpputoritapahtumia. Nämä kirpputorit ovat kuitenkin toistaiseksi tauolla.

Trendipanimot jättivät perinteisen olutfestarin väliin – kahtiajako näkyy jo Helsingissä

Kiivaasti odotettu terassi aukesi meren rannalle Helsingissä: ”Tämä on luksuspaikka!” – loppuuko ravintolan ilo kuitenkin lyhyeen?

Helsinkiläinen live-klubi lopetti – paikalla myydään nyt pizzaa ja burgeria: "Keikkojen järjestäminen on suunnitelmissa"

Vallilan Konepajan hittiterassi joutuu purkamaan luvattoman jättikupolin – "Siellä paistuu, sisällä mahdoton istua"

Helsingin trendialueelle avataan terasseja hurjalla vauhdilla, osa ravintoloista jopa katoilla – ruokarekkojen määrä kasvaa jatkuvasti

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut