Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näin villisti suomalaiset toteuttavat seksifantasioitaan – yksi ylitse muiden: "Haastavuudeltaan omaa luokkaansa"

Vajaa viidennes suomalaisista on toteuttanut omia seksifantasioitaan, selviää seksikauppa Kaalimato.comin kyselyssä, jossa tutkittiin, kuinka moni suomalainen on toteuttanut oman tai kumppanin seksifantasian.

Samalla kysyttiin mitkä ovat suomalaisten suosituimpia todellisuuteen vietyjä fantasioita.

Eniten omia fantasioitaan on toteuttanut 25–34-vuotiaat (27 prosenttia) sekä seurustelevat, erillään asuvat pariskunnat (24 prosenttia).

Tutkimuksen mukaan joka viides suomalainen (20 prosenttia) on harrastanut seksiä julkisella paikalla. Myös sitominen (17 prosenttia), roolileikit (11 prosenttia) ja kolmen kimppa (10 prosenttia) pääsevät eniten toteutettujen fantasioiden listalle.

– Monet näistä eniten toteutetuista fantasioista ovat klassisia ja varsin vaivattomia viedä käytäntöön, mutta kaikista suosituin toteutettu fantasia, seksi julkisella paikalla, onkin haastavuudeltaan omaa luokkaansa. Kenties suuri kiinnijäämisen riski kiihottaa suomalaisia aivan erityisellä tavalla, Kaalimato.comin seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen sanoo tiedotteessa.

Tutkimukseen vastasi 1 000 iältään 18–70-vuotiasta suomalaista.