Tikkurila Festivaaleilla olleilla koronatartuntoja – mene testiin jo vähäisistä oireista!

Vantaan viime viikonlopun Tikkurila Festivaaleilla olleilla yksittäisillä henkilöillä on todettu koronavirustartuntoja, joten festivaalialueella on saattanut altistua tartunnalle, tiedottaa Vantaan kaupunki.

Kaikkia festivaaleilla käyneitä suositellaan seuraamaan oireitaan, ja hakeutumaan välittömästi koronavirustestiin, jos oireita ilmenee. Testiin tulee mennä jo vähäisistäkin oireista.

Myös kaksi rokotusta saaneiden tulee hakeutua testeihin, jos oireita ilmaantuu.

Kaupungin tiedotteessa todetaan, että ulkotapahtumana järjestetyillä festivaaleilla on ollut mahdollisuus noudattaa terveysturvallisuusohjeita. Lisäksi mainitaan, että järjestäjä on vastannut tapahtumasta ja sen ohella festivaalien terveysturvallisuudesta.

Lue myös: Hoitoalalla työskentelevä nainen järkyttyi Tikkurila Festivaalilla – Turvaväleistä ei puhettakaan, maskeja ei yleisössä kellään

Tikkurila Festivaalin koronaturvallisuus saa pyyhkeitä hoitoammattilaiselta – Näin vastaavat tapahtuman järjestäjä ja Vantaan terveyspomo: "Kaveriporukoissa ei pidetä turvavälejä"

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut