Korona jyllää nyt Helsingin kantakaupungissa – kartta: täällä tartuntoja on eniten

Helsingin uusimmat koronavirustartunnat ovat keskittyneet nyt erityisesti kantakaupunkiin. Talvella ja keväällä tartunnat jylläsivät Itä-Helsingissä, jossa tilanne on nyt parempi.

Helsingin kaupungin keskiviikkona julkaiseman Helsingin koronakatsauksen mukaan suurin ilmaantuvuusluku on tällä hetkellä Laajasalon Kaitalahdessa, jossa tartuntoja on todettu seitsemän. Per 100 000 asukasta kohden luku on 774. Kantakaupungin postinumeroalueilla ilmaantuvuusluku oli pahimmillaan 400-600:n välillä.

Koko Helsingissä toiseksi eniten tartuntoja suhteutettuna asukaslukuun oli Ullanlinnan ja Kaivopuiston postinumeroalueella, jossa tartuntoja kirjattiin 49. Kolmanneksi eniten tarjuntoja oli Eiran ja Hernesaaren alueella: 57.

Seuraavaksi eniten tartuntoja per 100 000 asukasta kohden kirjattiin Jätkäsaaressa, 33 sekä Lassilassa, 25 ja Kampissa 66.

Seuraavaksi eniten tartuntoja oli Kaartinkaupungissa, Kulosaaressa ja Kruununhaassa.

Helsingin keskustan ja Etu-Töölön 00100-postinumeroalueella uusia koronavirustartuntoja havaittiin 75. Se oli suurin varsinaisten tartuntojen määrä.

Tartuntojen määrä Helsingissä oli keskiviikkona 28 664. Helsingin osuus Suomen tartunnoista on 27,4 prosenttia. Koronaan on menehtynyt 352 helsinkiläistä.

Lista mahdollisista altistumispaikoista julkisilla paikoilla on jälleen pitkä.

Altistumiset ovat Helsingin kaupungin Epidemiologisen toiminnan tietoon tulleita tapauksia. Sivulle listataan ainoastaan ne paikat, joissa kaikkia mahdollisesti altistuneita ei ole tavoitettu. Altistumiset lisätään sivuille sitä mukaa, kun tapaukset tulevat Epidemiologisen toiminnan tietoon. Lista paikoista ja ajoista löytyy kaupungin sivuilta täältä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut