Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Helsingin urheiluhalleja avataan elokuussa – tässä järjestyksessä uimahalleihin pääsee

Kaikki Helsingin Urheiluhallit oy:n ylläpitämät hallit avataan elokuun aikana. Myös ryhmäliikunnat alkavat.

Malmi ja Vuosaari ovat olleet auki koko kesän. Ensi maanantaina avataan Urheiluhallit Töölö. Uimahalliin ja kuntosalille pääsee kello 6.15 alkaen.

Mäkelänrinteen Uintikeskuksen vuoro on tästä viikon kuluttua maanantaina eli 9. elokuuta. Kallio, Kontula, Pasila ja Siltamäki avaavat ovensa maanantaina 16. elokuuta.

Kaikissa hallien yleisissä tiloissa on edelleen voimassa maskisuositus.

MYÖS ryhmäliikuntatunnit alkavat elokuussa samana päivänä, kun kukin halli avaa ovensa. Ilmoittautuminen ryhmäliikuntatunneille on jo alkanut. . Ilmoittautuminen järjestämille ryhmäliikuntatunneille on jo alkanut. Varauksia voi tehdä seuraavalle kahdelle viikolle. Varausjärjestelmään pääsee tästä linkistä.

Eläkeläiset voivat tehdä vakiotuntivarauksia asiakaspalvelussa hallien aukioloaikoina. Vanhat ryhmäliikuntakortit on aktivoitu. Kortteihin on automaattisesti lisätty hallien sulkua vastaava aika.

Aikuisten ja lasten uimakoulut käynnistyvät elokuun lopussa. Paikkoja on vielä muutamia jäljellä.

HELSINGIN kaupungin sisäliikuntapaikoista Latokartanon, Maunulan ja Ruskeasuon liikuntahallit avataan normaalien aukioloaikojen mukaisesti maanantaina 2.8.  Itäkeskuksen uimahalli avataan puolestaan keskiviikkona 4.8.

Pirkkolan uimahalli avataan maanantaina 9.8., Jakomäen ja Yrjönkadun uimahallit sekä Kontulan Kuntokellari avataan puolestaan maanantaina 30.8. 

Töölön kisahalli, Liikuntamylly, Oulunkylän liikuntapuiston sisätilat, Uimastadionin kuntosali, Pirkkolan liikuntapuiston kunto- ja voimailusalit sekä Talin ja Myllypuron jalkapallohallit ovat olleet avoinna heinäkuusta lähtien. 

Juttua muokattu 1.8. klo 15.09. Lisätty tiedot Helsingin kaupungin ylläpitämistä sisäliikuntapaikoista.. Muokattu otsikkoa.

Juttua muokattu 31.7. klo 6.15: Halleja ylläpitää Urheiluhallit Oy, ei Helsingin kaupunki. Kaupunki omistaa yhtiöstä 51,33% ja muina osakkaina ovat Urheiluopistosäätiö ja 13 lajiliittoa. Töölön kisahalli ei ole osa Urheiluhalleja. Kuva vaihdettu.