Kadonnut helsinkiläisnainen palasi itse kotiin yöllä – etsinnöissä rajavartiolaitoksen helikopteri ja useita poliisipartioita

Kuvituskuva Jussi Vehkasalo

Armi Suojanen

Vantaan Korsossa sunnuntaiaamuna kadonneeksi ilmoitettu nainen ilmoittautui itse hätäkeskukseen, kun hän oli palannut kotiin varhain maanantaina aamuyöllä. Hän asuu Helsingissä.

23-vuotiaan naisen katoaminen sunnuntaiaamuna käynnisti ison etsintäoperaation Korsossa. Kadonnutta etsivät päivällä rajavartiolaitoksen helikopteri sekä useat poliisipartiot ja vapaaehtoinen pelastuspalvelu maastossa, kertoo rikosylikonstaapeli Henri Baldauf Itä-Uudenmaan poliisista.

Naista ei etsinnöistä huolimatta löytynyt, ja poliisi pyysi Twitterissä sunnuntai-iltana ilmoittamaan kaikki mahdolliset sunnuntaiset havainnot kadonneesta hätäkeskukseen. Poliisi julkaisi twiitissä hänen kuvansa.

Baldauf kertoo, että tapauksessa edetään nyt samalla tavalla kuin kaikissa vastaavissa katoamisissa.

– Poliisi jatkaa asian selvittämistä ja tutkimista. Sen perusteella päätetään, lopetetaanko tutkiminen vai onko syytä epäillä rikosta.

Oikaisu: 2.8. klo 11.48 Operaatioon osallistui vapaaehtoinen pelastuspalvelu, ei vapaaehtoinen pelastuspartio, kuten jutussa alunperin virheellisesti luki.

Poliisi etsii viiksekästä miestä Kalliossa – soita 112 jos tuntomerkit täsmäävät

Kommentoi

Mainos: Helsingin Uutiset

Pääkaupungin keskusta on edelleen the place to be – katso tästä ytimen tarjonta

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut