Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin keskustan aasialaisravintola aloittaa live-keikat – lavalle nousee tuttuja nimiä

Tämä on yksi tarina monista. Varmasti on muitakin samankaltaisia. Avata uusi paikka ja ajaa päätä pahkaa koronaan!

Hotelli Midpointin yhteydessä Kaisaniemenkadulla avattiin marraskuussa Meet Sally -ravintola: lupauksena aasialaista ja kansainvälistä fuusiokeittiötä.

Joulukuun alkupäivinä yksi henkilökunnasta sai koronan ja sitä myöten koko henkilökunta joutui 14 vuorokauden karanteeniin.

– Päätettiin sitten pahentuneen koronatilanteen vuoksi olla vähän pitempään kiinni. Avattiin kesäkuun puolivälin paikkeilla uudelleen, kertaa tapahtumia yrittäjä Tuukka Heinäsmäki.

Nyt mennään taas täysillä. Lounasbuffet alkoi tämän viikon maanantaina. Kattaukseen kuuluu neljän metrin salaattipöytä, kuusi erilaista keittoa ja sushibuffet.

Ja tämä on Heinäsmäen tiimi: Keittiömestari Teerapat Phakphuak on hankkinut oppinsa japanilaisesta keittiöstä. Torstaina alkavat live-esiintymiset. Ensimmäisenä lavalle nousee Marko Haavisto. Seuraavina viikkoina ovat vuorossa Esa Eloranta, Sami Saari ja Tokela.

Pitää olla uskoa parempaan huomiseen!

– Esitykset lähtevät liikkeelle tässä järjestyksessä.

Perjantaisin soittaa vinyyli-dj Mikko Saari ja lauantaisin house band.

– Pitää olla uskoa parempaan huomiseen!, Heinäsmäki huudahtaa.