Itäkeskuksen uimahalli sai seinälleen delfiinin – tällaisena halli avautuu huomenna

Itäkeskuksen uimahalli avautuu täksi syyskaudeksi huomanna keskiviikkona värikkäämpänä kuin koskaan.

Hallin seiniä koristavat jatkossa eloisat maalaukset, jotka tekevät paikasta mielekkäämmän ja viihtyisämmän.

Maalaukset toteutti liikuntapalveluiden oma työntekijä Kerttu Hynni, joka kertoo idean maalauksista syntyneen yhdessä Itiksen hallin muun henkilökunnan kanssa.

– Itis on sellainen vapaa-ajanviettopaikka, ja hain maalauksiin fiilistä sen mukaan. Yritän aina miettiä millainen teos tekee ihmiset iloisiksi, ja mistä lapset voisivat pitää. Itiksessä käy kuitenkin paljon lapsia, Hynni kertoo tiedotteessa.

Kaikki maalaukset on toteutettu spray-maaleilla, ja teoksia tuli lopulta viiteen paikkaan uimahallissa.

Maalaukset tehtiin pätkissä aina silloin kun niitä pystyi tekemään. Nyt sisätiloissa olevat maalaukset ovat valmiit ja asiakkaiden ihasteltavissa.

Värikkään maalaustaiteen lisäksi Itäkeskuksen uimahallissa on ihasteltavana lasten uusi leikkitila, joka rakennettiin vanhan varaston tiloihin.

Leikkitilassa on lattialla pestävä keinonurmimatto, leikkikaluja, -kalusteita ja -teline. Ja tietysti Hynnin maalaamaa taidetta seinillä.

Leikkitilassa lapset ja vanhemmat voivat leikkiä uinnin lomassa, tai vaikka vanhemmat sisarukset telmiä nuorempien vauvauinnin aikana.

Lisäksi Itiksen altaissa on tarjolla kaksi virtuaalivesijumppalaitteistoa, joita voi käyttää omaan aikatauluun sopivasti.

Myös hallin kuntosalipalveluihin kuuluvat myös kymmenet erilaiset liikuntasalin virtuaalijumpat, joihin voi osallistua oman aikataulun mukaan aina kun liikuntasalissa on tilaa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut