Peter Nymanin juontama Vetovoimainen Länsi-Uusimaa -paneeli saa jatkoa Asuntomessuilla – torstaina keskustellaan tunnin junasta

Livelähetys asuntomessuilta kello 14 alkaen

Kesäkuussa verkossa järjestetty Vetovoimainen Länsi-Uusimaa -paneeli saa jatkoa. Asiantuntijat keskustelevat tällä kertaa torstaina 5.8. Länsi-Uudenmaan vetovoimatekijöistä yleisön edessä Asuntomessuilla Lohjalla. Paneelia voi seurata myös kotoa käsin livestream-lähetyksenä kello 14 lähtien osoitteessa https://etelasuomenmedia.fi/vetovoimainen_lansiuusimaa/. Tallenne on katsottavissa myös myöhemmin samalta nettisivulta, kuten on myös tallenne kesäkuun paneelikeskustelusta.

Elokuun paneelin juontaa jälleen Peter Nyman. Keskustelijoina ovat kansanedustaja (ps.) ja Lohjan kaupunginhallituksen 1. varapuheenjohtaja Riikka Slunga-Puotsalo, Suomen Asuntomessujen kehitysjohtaja Anne Pallaste, OP Koti Uusimaa Oy LKV:n toimitusjohtaja Tuomas Tyrsky, Lohjan kaupunginjohtaja Mika Sivula ja Etelä-Suomen Media Oy:n paikallisjohtaja ja Helsingin Uutisten päätoimittaja Karri Kannala.

Paneelissa keskustellaan muun muassa siitä, miksi tunnin juna -hanke on Lohjalle tärkeä, millainen on Asuntomessualue Lohjan Hiidensalmessa ja mitä se kertoo nykyisistä asumisen ratkaisuista, Lohjan vetovoimasta niin asuin- kuin mökkikuntana ja siitä, miten Uudenmaan kehysvyöhyke voi erottua pääkaupunkiseudun varjosta.

Paneelin järjestää Etelä-Suomen Media yhteistyössä Asuntomessujen, OP Kodin ja Lohjan kaupungin kanssa. Länsi-Uusimaa on osa Etelä-Suomen Mediaa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: HotLips

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut