Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Peter Nymanin juontama Vetovoimainen Länsi-Uusimaa -paneeli saa jatkoa Asuntomessuilla – torstaina keskustellaan tunnin junasta

Livelähetys asuntomessuilta kello 14 alkaen

Kesäkuussa verkossa järjestetty Vetovoimainen Länsi-Uusimaa -paneeli saa jatkoa. Asiantuntijat keskustelevat tällä kertaa torstaina 5.8. Länsi-Uudenmaan vetovoimatekijöistä yleisön edessä Asuntomessuilla Lohjalla. Paneelia voi seurata myös kotoa käsin livestream-lähetyksenä kello 14 lähtien osoitteessa https://etelasuomenmedia.fi/vetovoimainen_lansiuusimaa/. Tallenne on katsottavissa myös myöhemmin samalta nettisivulta, kuten on myös tallenne kesäkuun paneelikeskustelusta.

Elokuun paneelin juontaa jälleen Peter Nyman. Keskustelijoina ovat kansanedustaja (ps.) ja Lohjan kaupunginhallituksen 1. varapuheenjohtaja Riikka Slunga-Puotsalo, Suomen Asuntomessujen kehitysjohtaja Anne Pallaste, OP Koti Uusimaa Oy LKV:n toimitusjohtaja Tuomas Tyrsky, Lohjan kaupunginjohtaja Mika Sivula ja Etelä-Suomen Media Oy:n paikallisjohtaja ja Helsingin Uutisten päätoimittaja Karri Kannala.

Paneelissa keskustellaan muun muassa siitä, miksi tunnin juna -hanke on Lohjalle tärkeä, millainen on Asuntomessualue Lohjan Hiidensalmessa ja mitä se kertoo nykyisistä asumisen ratkaisuista, Lohjan vetovoimasta niin asuin- kuin mökkikuntana ja siitä, miten Uudenmaan kehysvyöhyke voi erottua pääkaupunkiseudun varjosta.

Paneelin järjestää Etelä-Suomen Media yhteistyössä Asuntomessujen, OP Kodin ja Lohjan kaupungin kanssa. Länsi-Uusimaa on osa Etelä-Suomen Mediaa.