Katso livetallenne | Mikä tekee Länsi-Uudestamaasta vetovoimaisen? Tässä linkki paneelin livetallenteeseen

Katso tästä livetallenne

Länsi-Uudenmaan vetovoimatekijöistä keskustellaan tänään torstaina 5.8. paneelissa, jota voi seurata kotoa käsin livestream-lähetyksenä kello 14 lähtien.

Keskustelu järjestetään yleisön edessä Asuntomessuilla Lohjalla. Keskustelijoina ovat lohjalainen kansanedustaja (ps.) Riikka Slunga-Puotsalo, Suomen Asuntomessujen kehitysjohtaja Anne Pallaste, OP Koti Uusimaa Oy LKV:n toimitusjohtaja Tuomas Tyrsky, Lohjan kaupunginjohtaja Mika Sivula ja Etelä-Suomen Media Oy:n paikallisjohtaja ja Helsingin Uutisten päätoimittaja Karri Kannala. Paneelin juontaa Peter Nyman.

Paneelissa keskustellaan muun muassa siitä, miksi tunnin juna -hanke on Lohjalle tärkeä, millainen on Asuntomessualue Lohjan Hiidensalmessa ja mitä se kertoo nykyisistä asumisen ratkaisuista, Lohjan vetovoimasta niin asuin- kuin mökkikuntana ja siitä, miten Uudenmaan kehysvyöhyke voi erottua pääkaupunkiseudun varjosta.

Paneelin järjestää Etelä-Suomen Media yhteistyössä Asuntomessujen, OP Kodin ja Lohjan kaupungin kanssa. Länsi-Uusimaa on osa Etelä-Suomen Mediaa.

Livestream osoitteessa https://etelasuomenmedia.fi/vetovoimainen_lansiuusimaa/. Tallenne on katsottavissa myös myöhemmin.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut