Helsingin seuraavat kuntoportaat valmistuvat Savelaan. Portaiden rakentaminen Savelanpuistoon on loppusuoralla ja ne otetaan käyttöön elokuun lopussa. Tällä hetkellä tehdään vielä kaapelisiirtoon liittyviä töitä. Portaiden oli alkujaan määrä valmistua kesäkuussa.

Pyynikintien päähän nousevien valaistujen portaiden kokonaisnousu on 25 metriä ja ne ovat 2,5 metriä leveät. Portaiden yhteyteen tulee infotaulu, penkkejä ja runkolukittavia polkupyörätelineitä. Portaiden rakentaminen maksaa noin 150 000 euroa.

Helsinkiin on viime vuosina valmistunut useita uusia kuntoportaita. Malminkartanon suositut portaat avattiin uudistettuina heinäkuussa.

Lue: Malminkartanon legendaariset kuntoportaat purettiin – kuvat lähes tyhjästä mäestä, asukas: "Mietin, että kukahan mahtaa uskaltaa mennä"

Lue: Jouko Juntunen juoksi Malminkartanon upouudet kuntoportaat 47 sekunnissa - "Vanhoissakin portaissa ennätys oli nimissäni"

Huhtikuussa uudet kuntoportaat otettiin käyttöön Lauttasaareen.

Lue: Lauttasaaren uudet kuntoportaat kiinnostavat Ullanlinnaa ja Espoota myöten – "Aivan varmasti tulen kun ne avataan"

Lue: "Kidutusportaat" uusitaan Herttoniemessä – "Tavallisesti iltapäivisin aivan täynnä"

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut