Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

"Tämän kaltaisia suorituksia poliisi ei halua nähdä" – Tämä moka voi johtaa jopa ajokortin menetykseen

Kuorman sidonta ja sallittujen mittojen sisällä pysyminen eivät ole tärkeitä ainoastaan raskaassa liikenteessä. Länsi-Uudenmaan poliisi muistuttaa, että kuormauksessa on oltava tarkkana myös henkilöautolla liikkuessa.

Poliisi julkaisi varoittavan esimerkin autosta, josta sojottaa ulos tanko.

– Tämän kaltaisia suorituksia poliisi ei halua nähdä. Kuorma ei saisi ulottua sivusuunnassa ajoneuvon äärilaitojen ulkopuolelle. Auton sisällä oleva kuorma pitäisi lisäksi varmistaa niin, ettei se pääse ”karkaamaan”. Kuvan tapauksessa tällä viikolla pääsi näin käymään, poliisi twiittaa.

Kuvan tapaus johti sakkoon. Poliisi muistuttaa, että sakon lisäksi kuormaussääntöjen rikkominen voi johtaa pahimmillaan ajokortin menettämiseen.

Ruuhkautuneen Mannerheimintien "shikaani" poistetaan huomenna – "Kohta on erittäin hankala"

Uudet haitaribussit kääntävät jo päitä Helsingissä– kuljettajaa jännittää, miten 18 metrinen bussi pärjää keskustassa: "Kadut ovat niin kapeita"

Poliisin tehovalvonnan tulos: Auto kaahasi tutkaan 198 km/h – suurin ylinopeus 133 km/h

"Siis mitä silmäni näkevät", hämmästyi ylikomisario: Peltipoliisin kuvaan tallentui kauko-ohjattava pienoismalli

"Kuljettaja avasi vauhdissa kuljettajan puoleista ovea, jotta näkisi ulos" – Poliisi julkaisi varoittavat esimerkit viime päivinä sakottamistaan igluautoista

Ei näin! Poliisi julkaisi varoittavan esimerkin "igluautosta" – Huonosti putsatun auton kuljettajalle voi rapsahtaa sakko

"Liikennemäärissä on tapahtunut ennennäkemättömät vähennykset" – tieliikenneonnettomuuksissa loukkaantuneiden määrä romahti koronan seurauksena