Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Triplan jättiravintola sulki ovensa lopullisesti – tilalle julkkisten suosimasta Locanda Scappista tuttua ruokaa

Signor Smith -ravintola sulki ovensa lopullisesti heinäkuussa Pasilan asemalla. Triplan kauppakeskuksen kolmanneksi suurin ravintola oli erikoistunut muun muassa pizzaan ja pienpanimo-oluisiin.

– Signor Smithin liikeidea oli rakennettu pitkälti Messukeskuksen ja Hartwall-areenan ympärille. Koronan takia ei vaan talous enää kestä. Tappiot ovat aikamoiset ja massit loppu, sanoo Soupster-konsernin toimitusjohtaja Kim Heiniö Helsingin Uutisille.

Soupster avaa tilalle italialaisen Angelina-ravintolan, jossa tarjoillaan muun muassa paikanpäällä valmistettua pastaa.

– Ravintolassa on myös todella laadukas pizzauuni. Toivotaan, että olemme yksi laadukkaimmista ravintoloista Triplassa. Lounaalla palvellaan edelleen toimistoja, joten tarjolla on kotiruokabuffet italialaisella twistillä. Lisäksi on laadukas olutvalikoima ja pikku deli, Heiniö kertoo.

Angelinan on tarkoitus aueta elokuun lopulla.

Yhtenä Angelinan ravintoloitsijana toimii Francesco Cereda, joka tunnetaan Katajanokan Locanda Scappin ravintolapäällikkönä. Tiimiin kuuluu myös kaksi muuta Locanda Scappin italiaista työntekijää. He jatkavat Triplassa samanlaisten annosten parissa kuin Locanda Scappissa.

– Locanda Scappin italialaiset innostuivat liikepaikasta ja heillä loistava liikeidea, joten he halusivat ryhtyä ravintoloitsijoiksi, Heiniö kertoo.

Vuonna 2019 perustettu Locanda Scappi on ollut viime aikoina erityisesti julkkisten ja somevaikuttajien suosima ravintola. Ravintola toimii Kanavakadulla Keskon vanhan pääkonttorin paikalla Noli Studios -hotellin yhteydessä.

Soupster on vaihtanut Triplassa konsepteja ennenkin. Tasan vuosi sitten se pienensi East Market -ravintolaa ja avasi paikalle The Lucky Bastard -burgerpaikan.

Heinäkuussa Triplaan aukesi uutena ravintolana etiopialainen Addis Etiopian Kitchen.