Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Kahviloiden ja ravintoloiden peliautomaatit suljetaan koronan leviämisvaiheessa olevilla alueilla

Veikkaus sulkee kahviloiden ja ravintoloiden peliautomaatit lauantaina koronaviruksen leviämisvaiheeseen siirtyneillä alueilla.

Taustalla on se, että Suomen hallitus muutti torstaina ravintolatoimintaa koskevaa valtioneuvoston asetusta ja määräsi tanssi- ja karaokekiellon leviämisvaiheen alueille.

Peliautomaatit menevät kiinni Kymenlaakson, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirien alueilla sekä pääkaupunkiseudulla.

Peliautomaatit suljetaan myyntipaikoissa, jotka on Veikkauksessa luokiteltu kahvilaksi tai ravintolaksi. Muissa leviämisvaiheen alueiden myyntipaikoissa, kuten kioskeissa, kaupoissa ja liikenneasemilla, suljetaan osa peliautomaateista.

Asiakkaiden pelattavaksi jäävien peliautomaattien välillä on kahden metrin turvaväli.

Kaikkiin automaatteihin on myös asennettu suojapleksit, ja pelaajien käytössä on käsihuuhdetta.

Turvavälejä pidetään myös Veikkauksen omissa pelipaikoissa, eli Feel Vegaseissa ja Pelaamoissa.

Veikkaus seuraa koronatilannetta sairaanhoitopiireittäin ja ryhtyy pelisalien sulku- tai avaamistoimiin ripeästi, jos alueellinen tilanne muuttuu.

Veikkauksen peliautomaatit ja omat pelipaikat ovat avoinna perustasolla ja kiihtymisvaiheessa olevien sairaanhoitopiirien alueilla.